Φιλική τεσσάρα με… ανατροπή από τον Πανθρακικό στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις και μάλιστα όλες απέναντι σε ομάδες του Έβρου σημείωσε ο Πανθρακικός, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης επικράτησε με 4-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Είχαν προηγηθεί οι νίκες εντός και εκτός έδρας με την Θράκη Φερών και αυτήν την φορά θύμα σε φιλικό επίπεδο του Πανθρακικού έπεσε ο Εθνικός, με τον οποίο είχε προγραμματιστεί άλλο ένα παιχνίδι προ εβδομάδας αλλά αναβλήθηκε.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αιφνιδίασε την ομάδα της Κομοτηνής και ήταν εκείνη που άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Σάββα Σιδηρόπουλο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή η παράμετρος αποτέλεσε ωστόσο μία καλή ευκαιρία για να δει ο Κώστας Γεμενετζής την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του σε μία τέτοια συνθήκη και αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη η αντίδραση των Κομοτηναίων.

Ο Πανθρακικός κυριάρχησε και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει με τον Νάνο στο 20′ ύστερα από ωραία συνεργασία με τον (πρωην αρχηγό του Εθνικού Νίκο Γκαϊδατζή) και να πάρει προβάδισμα στο 32′ με τον Βιόπουλο να σκοράρει σε κενή εστία μετά από ασίστ του Ρουμπιέ. Ο Καρασιούνας με την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια σημειώνοντας το τρίτο του προσωπικό τέρμα στα φιλικά ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε εκ νέου ο Βιόπουλος με σουτ στο 55′ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε άτυχος καθώς τα δύο σουτ που επιχείρησε στο 65′ και στο 70′ κατέληξαν στο δοκάρι του Τσομακιάν. Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας της Κομοτηνής την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Άρη Αβάτου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Γεμενετζής, Τρούπκος, Τσορτανίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Κρεμμύδας, Νάνος, Κονόμι, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ζήκος, Μέριτς, Καρασιούνας, Τσαγκαλίδης, Τσανάκας, Γιάζος, Παπαδόπουλος, Σαμή

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης): Τσομακιάν, Χαριτίδης, Σακαλάκης, Τσαχιρίδης, Καλαϊτζίδης, Βρύζας, Σπάχι, Τζιαμπαζάκης, Σοκαλάκης, Σιδηρόπουλος, Μκρτσιάν. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Σισμανίδης, Τζαμπάζης.