Περιμένει το επίσημο «όχι» του Ορέστη και δηλώνει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική η Ένωση Αλεξανδρούπολης

Την προσεχή Τρίτη θα δηλωθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Ένωση Αλεξανδρούπολης, αφού πρώτα, την Δευτέρα 5/8 απαρνηθεί και επίσημα ο Ορέστης Ορεστιάδας την άνοδο ως πρωταθλητής της ΕΠΣ Έβρου.

Βλέπετε μπορεί ο Ορέστης Ορεστιάδας να ξεκαθάρισε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα δηλωθεί στην Γ’ Εθνική, ωστόσο προφανώς δεν έχει αποσταλεί σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ και περιμένουμε την παρέλευση της προθεσμίας την Δευτέρα, ώστε να μην δηλώσει συμμετοχή και να περάσει το σχετικό δικαίωμα στην δευτεραθλήτρια Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Η τελευταία όπως έχει γράψει το ThrakiSportS έχει κινήσει τις διαδικασίες για την συγχώνευση με τον ΑΟ Θράκης Άλεξ και η νέα ομάδα θα ονομάζεται Ενωση Αλεξανδρούπολης και θα δηλωθεί κανονικά την Τριτη στην Γ’ Εθνική. Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS ο Νίκος Ουσταμπασίδης είναι αυτός που θα αναλάβει να την χτίσει και να την τρέξει προπονητικά.

Η επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΟ Θράκης το απόγευμα του Σαββάτου έχει ως εξής:

Έτοιμη να δηλώσει παρούσα στο πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας είναι η «Ένωση Αλεξανδρούπολης» την Τρίτη 06/08/2019 αν δεν δηλώσει έως και 05.08.2019 ο Μ.Γ.Σ.Ορέστης Ορεστιάδας. Η υπέρβαση των διοικήσεων, Ένωσης Ανθείας και Α.Ο. Θράκης, οι παροτρύνσεις αγνών φιλάθλων του ποδοσφαίρου και η νομοτελειακή υποχρέωση της πόλης μας να είναι παρούσα στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οδήγησαν τις διοικήσεις και οικονομικούς παράγοντες να δώσουν το πράσινο φως για την συμμετοχή της «Ένωσης Αλεξανδρούπολης» στην Εθνική Κατηγορία. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών αυτής της προσπάθειας. Κυρίως όμως έχουμε επίγνωση των υποχρεώσεων μας απέναντι στον φίλαθλο κόσμο και στη νεολαία μας…
Η επωνυμία της νέα ομάδας είναι «Ένωση Αλεξανδρούπολης» και δεν επιδέχεται άλλες ερμηνείες, ενώ το σήμα και τα χρώματα της νέας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλαθλοι στο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου της 30,31,και 1/9/2019 στο Σουφλί από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της «Ένωσης Αλεξανδρούπολης» που διοργανώνει και συμμετέχει στο τουρνουά.