Γ’ Εθνική: Από την Νίκη Βόλου στον Αλμυρό ο πρώην του ΓΑΣ Βασίλης Γιωτόπουλος

Μόλις ένα χρόνο κράτησε η συνεργασια στο αγωνιστικό μέρος του πρωην γκαρντ του ΓΑΣ Κομοτηνή και πλέον και της Νίκης Βόλου Βασίλη Γιωτόπουλο που θα συνεχλισει στην ΕΚΑΣΘ και στην ομάδα του Αλμυρού.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο. 
Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας.
*Ο Βασίλης θα παραμείνει στο προπονητικό team των ακαδημιών της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού: “Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον Βολιώτη γκαρντ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ.

Ο Γιωτόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ανάληψη Βόλου και αγωνίστηκε εκεί έως τα 20 του χρόνια.  Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Τιτάνες Παλαμά (2 χρόνια Γ’ Εθνική), Μεταμόρφωση Βόλου (2 χρόνια Γ’ Εθνική),  Νίκη Βόλου (1 χρόνο Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.), ΓΑΣ Κομοτηνή (1 χρόνο Γ’ Εθνική), ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε για δεύτερη φορά τη φανέλα της Νίκης Βόλου, που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική κατηγορία και ήταν ταυτόχρονα και προπονητής της ακαδημίας πόστο το οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί και φέτος.Ευχόμαστε στο Βασίλη καλή δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα με τη φανέλα του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ”.

Ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε με τη σειρά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

«Ευχαριστώ πολύ τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε φέτος για δεύτερη φορά στο αντρικό τμήμα και για πρώτη φορά στην ακαδημία. Εύχομαι τα καλύτερα στην αντρική ομάδα και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, η οποία έφερε την ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμη μία χρονιά στο πολύ αγαπητό για μένα πόστο του προπονητή της Ακαδημίας, που συνεχίζει το μακροπρόθεσμο σχέδιό της για ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση».