Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η ένσταση κατά της Πέρνης, υποβιβάζεται το Καλαμπάκι

Απορρίφθηκε από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση που κατέθεσε κατά του Κεραυνού Πέρνης η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου, με αποτέλεσμα να μην αλλάζει η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Η ΑΕ Καλαμπακίου μένει οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εφόσον δεν υπάρξουν νέες αλλαγές με την αναδιάρθωση επιστρέφει στο τοπικό της ΕΠΣ Δράμας ενώ ο Κεραυνός Πέρνης των πολλών Θρακιωτών διατηρείται και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα είναι εκ νέου αντίπαλος του Ορφέα Ξάνθης, του Άρη Αβάτου και των τριών πρωταθλητών στις ΕΠΣ του γεωγραδικού διαμερίσματος της Θράκης.

Βέβαια, η ΑΕ Καλαμπακίου έχει το δικαίωμα προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που ως γνωστόν είχε ανατρέψει και την απορριπτική σε πρώτη φάση απόφαση και της Ασπίδας Ξάνθης κατά του Κεραυνού Πέρνης, ωστόσο δεδομένων των χρημάτων που απαιτούνται για το παράβολο και την παράσταση του δικηγόρου εκεί, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η ομάδα της Δράμας.

Αν πάντως δεν συμβεί αυτό, τότε παύει και η τελευταία εκκρεμότητα, οπότε επικυρώνεται η τελική βαθμολογία της Γ’ Εθνικής. Θυμηθείτε την με ένα κλικ ΕΔΩ.