Ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής της ΕΠΣ Ξάνθης στην βάση της μετά την περιπέτεια του Regions’ Cup

Αποστολή στο Σαν Μαρίνο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με τις βαλίτσες γεμάτες από εμπειρίες και όμορφες στιγμές, αλλά δυστυχώς χωρίς και την πρόκριση στις αποσκευές της, επιστρέφει η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης στην βάση της, μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Σαν Μαρίνο.

Περίπου στις 11.00 τοπική ώρα οι παίκτες άφησαν τα δωμάτιά τους και ταξίδεψαν οδικώς στο αεροδρόμιο της Μπολόνια, για να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής. Η πτήση για την Κωνσταντινούπολη έχει προγραμματιστεί στις 15:40 ώρα Ελλάδος και η άφιξη σχεδόν 3,5 ώρες αργότερα.

Από εκεί, πούλμαν του ΚΤΕΛ Ξάνθης θα παραλάβει τους παίκτες και τους συνοδούς της ομάδας και θα τους μεταφέρει στην βάση. Η άφιξη της ομάδας στην Ξάνθη αναένεται αργά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης.

Φυσικά μαζί επιστρέφει και το ThrakiSportS, το μόνο ελληνικό μέσο που έδωσε το παρών στην διοργάνωση και κάλυψε στιγμή προς στιγμή την προσπάθεια των ερασιτεχνών παικτών της ΕΠΣ Ξάνθης στο Regions’ Cup.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο κατέστη εφικτή χάρη στην στήριξη από τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.