Α2 Aνδρών: Αναβολή του αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής, με το Αιγίνιο σε εξ’ αναβολής αγώνα η ΓΕΑ

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα της Α2 Ανδρών, μόνο που οι ομάδες της Θράκης δεν θα αγωνιστουν για την συγκεκριμένη αγωνιστική για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο αγώνας του Πήγασου Πολίχνης με την ΑΕ Κομοτηνής μεταφέρθηκε στις 20 Μαρτίου διότι η εφηβική ομάδα του Πήγασου, αθλητές της οποίας συμμετέχουν στο ανδρικό τμήμα, βρίσκεται στην Ναύπακτο για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS ζητήθηκε o αγώνας στην Πολίχνη να γίνει την προσεχή Τετάρτη (9/3), αλλά η ομάδα της Θράκης αρνήθηκε διότι ήταν άγνωστο μεσοβδόμαδα πόσοι παίχτες θα μπορέσουν ακολουθήσουν την αποστολή, οπότε ο αγώνας θα γίνει μετά από 15 περίπου ημέρες όταν η ΑΕ Κομοτηνής θα βρίσκεται Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της στις 19/3 με την ΧΑΝΘ.

Η ΓΕ Αλεξανδρούπολης μπορεί να έχει ρεπό για την 21η αγωνιστική, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στις 18.00 στο “Μιχάλης Παρασκευοπουλος” σε εξ’ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου. Το απόγευμα του Σαββάτου η Νίκη Αιγινίου θα αντιμετωπίσει την ουραγό Λάρισα και κατόπιν θα ταξιδέψει για την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Α2 Ανδρών:
Σάββατο 5 Μαρτίου

14.00 ΜΕΝΤ: Ένωση Τούμπας – ΑΟ Σερρών, Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπέλλος

18.00 ΔΑΚ Ευόσμου: ΑΠΣ Αίας – ΑΣ Γιάννενα, Διαιτητές: Δημητρίου, Τσιούλα

18.00 Μ. Τσικίνας: ΧΑΝΘ – ΑΜΣ Νέστωρ, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Αρ.

18.00 Αιγινίου: ΜΑΣ Νίκη – ΕΑΛ, Διαιτητές: Πορτοκαλίδης, Τσαμουρτζής

20.00 Ι. Λεμονίδης: ΑΣ Ελπίς – ΑΣ Μακεδονικός, Διαιτητές: Ισκάς, Λιοτόπουλος

Εξ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής
Κυριακή 6 Μαρτίου

18.00 “Mιχάλης Παρασκευόπουλος” Αλεξανδρούπολης: ΓΕ Αλεξανδρούπολης – ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, Διαιτητές: Μαρκάτσας, Παπαχρήστου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ