ΕΠΣ Θράκης: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και από τη Δόξα Σώστη

 

Τη περασμένη Κυριακή η Δόξα Σώστη υποδέχθηκε στο γήπεδο ‘’Ευάγγελος Αρβανιτίδης’’ τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής της Α’Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν τελικά με 0-2, με ένα από τα δύο γκολ να είναι από πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής μετά από φάση που θεώρησε πως υπήρξε χέρι.

Η Δόξα Σώστη ανάρτησε στη σελίδα της ομάδας μια ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος εμείς σαν Δόξα Σώστη δεν θα περιμένουμε κανένα βίντεο για την φάση του πέναλτι που καθόρισε το μάτς σήμερα.

Επιζητούμε την ευθιξία και την αναγνώριση του λάθους ΔΗΜΟΣΙΑ από τον συμπαθή διαιτητή κ.Τσιαβδαρίδη,ο οποίος μπορεί να μην είδε καλά.

Άλλωστε όλοι είμαστε ερασιτέχνες. Προς Θεού δεν υποστηρίζουμε δόλο, αλλά επιμένουμε στην συγγνώμη σεβόμενοι τον ιδρώτα των παικτών μας.

Τρανό παράδειγμα η γενναία αναγνώριση του λάθους από τον επόπτη του συνδέσμου μας Χούσκογλου στο ματς Βέροια-Παοκ. Ας γίνει η πράξη του παράδειγμα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο το βίντεο μας βγάλει λάθος, αυτοχαρακτηριζόμαστε γραφικοί…»…

Αν θέλετε την δική μας άποψη… Δεν ήταν πέναλτι, η μπάλα δεν βρήκε χέρια…!!! (το σχετικό βίντεο είναι ξεκάθαρο…!!)