Πόλεμος στην Ποδηλασία! Δικαστική απόπειρα να… «μπλοκαριστεί» ο Πήγασος Ξάνθης

 

Αίτημα ακύρωσης της τακτικής συνέλευσης και των εκλογών που πραγματοποιούνται σήμερα Σάββατο κατέθεσαν τρία σωματεία της αντιπολίτευσης, το οποίο όμως απορρίφθηκε.

Τα σωματεία της αντιπολίτευσης αιτήθηκαν χορήγηση προσωρινής διαταγής ώστε να μην παραστούν στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας τα σωματεία ΠΣ Ξάνθης ο Πήγασος, ΕΟΣ Αχαρνών, ΟΦ Νέας Ιωνίας, ΓΣ Σπαρτιατικός, ΑΕΚ Τρίπολης και ΠΟ Τρίπολης.

Συγκεριμένα σύμφωνα με το sportsfeed, ο ΑΣΓΗ «Η Δόξα», ο ΑΠΣ Άτλας Βουναρίου Μυτιλήνης και ο ΠΕΣΑ Αστέρας ήταν τα τρία σωματεία που αιτήθηκαν χορήγηση προσωρινών διαταγών για τη συνέλευση, με την ΕΟΠ να ρίχνει τα βέλη της προς την αντιπολίτευση κάνοντας λόγο πως «ορισμένα από τα σωματεία αναζητούν μάταια τρόπους για την καθυστέρηση της έκφρασης της πανηγυρικής επιβράβευσης της Γενικής Συνέλευσης προς την παρούσα Διοίκηση».

Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠ, οι αιτούντες υποχώρησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης της αίτησης.

Υπενθυμίζεται πως η τακτική γενική συνέλευση και οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 11:00 στα γραφεία της ΕΟΠ στο ΟΑΚΑ. Επικεφαλής των δύο συνδυασμών είναι ο Παναγιώτης Πριστούρης και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος. Υποψήφιοι είναι μεταξύ άλλων και δύο θρακιώτες παράγοντες, ο Βασίλης Ποιμενίδης του Πηγασου και ο Κυριάκος Γκογκότσης του Θράκα Ιππέα.