Γ’ Εθνική: Επικυρώθηκε η νίκη στα χαρτιά για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επί του Εθνικού Γαζώρου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση την περασμένη Παρασκευή, έλαβε μεταξύ άλλων και την απόφαση για τιμωρία του Εθνικού Γαζώρου εξαιτίας την μη προσέλευσής του στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τον Εθνικό.

Βάσει της απόφασης, οι Εβρίτες κερδίζουν με 3-0 τον αγώνα στα χαρτιά, ενώ από τον Εθνικό Γαζώρου αφαιρούνται δύο βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα, που δεν έχει όμως νόημα αφού έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αλλά και άλλοι δύο βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου, όταν και θα μετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον αριθμός απόφασης 26/2016, υπόθεση κατά σωματείου Εθνικός Γαζώρου ΜΓΣ:
Δικάζει απόντος  του εγκαλουμένου σωματείου. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «Εθνικός Γαζώρου ΜΓΣ»  πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα της Γ’ Κατηγορίας Ανδρών της  αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17.1.2016 μεταξύ των ομάδων «Εθνικός Αλεξανδρούπολης» και «Εθνικός Γαζώρου ΜΓΣ» και κατακύρωση αυτού υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου.