Μισή ώρα πεσμένος στο έδαφος παίκτης στο Θύελλα Φερών – Φιλία Ορεστιάδας μέχρι να έρθει ασθενοφόρο!!!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό στον εξ αναβολής αγώνα Θύελλα Φερών – Φιλία Ορεστιάδας για το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη των φιλοξενούμενων Κατσαβριά και τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν μέχρι να μπορέσει να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο παίκτης της Φιλίας Ορεστιάδας τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά και έμεινε περίπου 30 λεπτά πεσμένος στο έδαφος, μέχρι να έρθει ασθενοφόρο στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ασθενοφόρο δεν υπήρχε στις Φέρες και κλήθηκε να έρθει από τον Προβατώνα για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα και ειδικά οι Ορεστιαδίτες μετά από αυτό το περιστατικό, που οδήγησε και στην διακοπή της αναμέτρησης για περίπου μισή ώρα, δεν είχαν καμία όρεξη να παίξουν μπάσκετ. Η Θύελλα Φερών νίκησε την Φιλία  με 73-56, ωστόσο ουδείς είχε όρεξη για πανηγυρισμούς ή οτιδήποτε άλλο.

Με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες έφτασαν στους 17 βαθμούς και ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση, μαζί με Αρίωνα Ξάνθης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Καβάλας που έχει 20. Ειδικά η Φιλία Ορεστιάδας που είχε 16 βαθμούς, έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη στην δεύτερη θέση του ανατολικού ομίλου του πρωταθλήματος ανδρών.

Πλέον οι περισσότεροι σπεύδουν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον άτυχο παίκτη που τραυματίστηκε και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.