Γ’ Εθνική: Επτάψυχος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Νέο τρίποντο «χρυσάφι» κόντρα στο Παραλίμνιο

 

Το απόλυτο 2/2 σε μια βδομάδα μετά την νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου έκανε στην έδρα του στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός και ξαφνικά από πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό βρέθηκε στο -2 από τον αντίπαλο του και την παραμονή.

Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου αγωνίστηκε ψυχωμένα απέναντι στον περσινό πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο οποίος ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα και έτσι ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής στην Ξάνθη με την Ασπίδα που έχει παρόμοιους στόχους είναι πολύ σημαντικός.

Σε ένα κακό παιχνίδι, που ωστόσο κύλησε όπως σχεδίασε ο Μιχάλης Φλώρος, οι Εβρίτες απείλησαν αρχικά στο 30′ όταν σε σέντρα του Μαλτέζου ο Πεταλωτής με κεφαλιά θα αναγκάσει τον Σαββίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση, κάτι που δεν έκανε όμως στο 43′ στο δυνατό σουτ του Πατσιώρα που άνοιξε το σκορ μέσα από την περιοχή. Οι Σερραίοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος αλλά με σωστή αμυντική τακτική οι Εβρίτες κράτησαν τους αντιπάλους μακριά από τα γκολποστ του (φώτο αρχείου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Πεταλωτής, Λίτσιος, Σωτηράκης, Κούπας, Μαλτέζος (79′ Μαρασλής), Πατσιώρας (89′ Γκαβανόζης), Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (74′ Σιδηρόπουλος), Κολονέρος (69′ Γκουντενούδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Σαββίδης, Λιάρας, Κουτζοβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Κ. Τριανταφύλλου(88′ Παναγιωτίδης), Ζυγκερίδης, Λαζαρίδης (82′ Καριοφύλλης), Τάκας, Κεχαγιάς (58′ Μπονέρης), Δ. Τριανταφύλλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ