Super League: «Τρελοί» για τον Σιώπη στον Άρη!

 

Βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη και νούμερο ένα στην επιθυμία των φίλων του Άρη αποτελεί ο Εβρίτης διεθνής αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Μανώλης Σιώπης.

Μάλιστα την επιθυμία απόκτησης του Μανώλη Σιώπη εξέφρασε και πάλι ο Άρης στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» είχαν νέα επαφή με τους Πειραιώτες, προκειμένου να δανειστούν τον 24χρονο μέσο, αλλά δεν έλαβαν θετική απάντηση.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το τι θα πράξουν με τον Έλληνα μέσο, καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκεται στα άκρα. Και στις συνομιλίες με τους «κίτρινους» τους γνωστοποίησαν πως δεν έχε ληφθεί κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Σιώπη στους «ερυθρόλευκους».

Στον Άρη αναζητούν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τα χαρακτηριστικά του 24χρονου. Τον οποίο θέλουν πολύ και ελπίζουν να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Ωστόσο μετά την μεταγραφή του νεαρού Κλιγγόπουλου στον Ολυμπιακό έναντι 300.000€ και τα μηνύματα του πρόεδρου του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη για νέες μεταγραφικές επιτυχίες, όλοι σκέφτηκαν πως ο μέσος από το Τυχερό Έβρου θα είναι ο επόμενος με τα μηνύματα των φίλων του Άρη μέσω διαδικτύου στον Σιώπη να αυξάνονται συνεχώς.