ΕΠΣ Έβρου: Δεύτερο ψηφοδέλτιο εξήγγειλε επίσημα ο Παναγιώτης Λογαράς ως επικεφαλής ομάδας 22 προέδρων συλλόγων

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 30ης Μαΐου στο Διδυμότειχο για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου και τα νέα δεδομένα έχουν να κάνουν με την επισημοποίηση δεύτερου ψηφοδελτίου στις αρχαιρεσίες, πέραν εκείνου που θα κατεβάσει ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας της Ένωσης Παντελής Χατζημαρινάκης.

Ο λόγος για το ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει η πλευρά του Παναγιώτη Λογαρά, που είχε εξαγγείλει πριν από αρκετές ημέρες μια νέα κίνηση για τα διοικητικά της ΕΠΣ Έβρου που θα πηγάζει από τα σωματεία και παρά την αίσθηση που υπήρξε σε αρκετούς ότι θα αποσυρθεί μετά τις εξελίξεις στις αρχές της εβδομάδας, τελικά θα κατέβει κανονικά με επικεφαλής τον παλαίμαχο άσσο και νυν υπεύθυνο της ακαδημίας της Νίκης Απαλού.

Ο Παναγιώτης Λογαράς θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου , το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου στο ThrakiSportS θα απαρτίζεται από 22 προέδρους ομάδων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Έβρου, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, θα πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα, δεδομένου ότι στην δύναμη της ΕΠΣ με δικαίωμα ψήφου δεν υπάρχουν πάνω από 50-60 σωματεία.

Ο επικεφαλής της κίνησης τονίζει επίσης ότι είναι ανεξάρτητη και δεν στηρίζεται σε κανένα χρίσμα από κανέναν μεγάλο σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης έχει δηλώσει ότι δεν θα καταθέσει υποψηφιότητα στις εκλογές μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου, κάτι που επισήμανε ότι θα κάνει και ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Θεόδωρος Μπίκος.

Αντιθέτως, την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής ψηφοδελτίου έχει ανακοινώσει ο Παντελής Χατζημαρινάκης που εδώ και μήνες έχει προετοιμάσει προσεκτικά τις κινήσεις του, είχε εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσει την τύχη του ως επικεφαλής ανεξαρτήτως οποιασδήποτε στήριξης, φέρεται να έχει εξασφαλίσει το χρίσμα του ΠΑΟΚ και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει ους υποψηφίους στο δικό του ψηφοδέλτιο.

Από τα ονόματα που θα βρεθούν προφανώς στα ψηφοδέλτια της μιας και της άλλης πλευράς θα εξαρτηθεί και η τελική έκβαση των εκλογών. Συνεπώς το μεγάλο παρασκήνιο έχει πλέον να κάνει με το ποιοι θα κατέβουν ως υποψήφιοι στις εκλογές με το καθένα από τα δύο, όπως φαίνεται, ψηφοδέλτια.