Γ’ Εθνική: Πρώτο φαβορί για τον τίτλο η Καβάλα και δεύτερο ο Νέστος σύμφωνα με τους μπουκ! Οι αποδόσεις για τις ομάδες της Θράκης

Παρά την λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στο Ανθή Καραγιάννη και το γεγονός ότι ο Νέστος Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών από την Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη, για τους μπουκμέικερς παραμένει φαβορί ο ΑΟΚ για τον τίτλο.

Στον μακροχρόνιο στοιχηματισμό για τον νικητή του α’ ομίλου η απόδοση για την Καβάλα παίζεται στο 1.75 ενώ η απόδοση για τον Νέστο στο 1.90, δηλαδή κάποιος σχεδόν θα διπλασιάσει τα χρήματά του εφόσον ποντάρει αυτήν την στιγμή στον Νέστο και αυτός πραγματικά κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, οι δυο αυτές ομάδες είναι απόλυτα φαβορί στις αναμετρήσεις της Κυριακής για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου ο Νέστος φιλοξενεί τον Κεραυνό Πέρνης στην κοινή έδρα των δυο ομάδων στη Χρυσούπολη ενώ ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Από εκεί και πέρα, αουτσάιντερ είναι και ο Άρης Αβάτου στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ενώ ΔΕΝ προσφέρονται για στοιχηματισμό η αναμέτρηση των ουραγών ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κοσμίου καθώς και η αναμέτρηση των Εθνικών της Αλεξανδρούπολης και του Σιδηροκάστρου στο Φώτης Κοσμάς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για άσσο, ισοπαλία και διπλό στα ακόλουθα ματς:

Απόλλων Παραλιμνίου – Αλέξανδρος Κιλκίς 1.62 – 3.55 – 5.00

Πανσερραϊκός – Αρης Αβάτου 1.85 – 3.40 – 3.90

Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης 1.20 – 5.85 – 11.50

Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα 9.00 – 5.25 – 1.25