Με Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη ο μαέστρος Λουτσέσκου στέφει ξανά πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια!!!

Ήταν εν έτει 1985 όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το δεύτερό του πρωτάθλημα, ακριβώς 9 χρόνια μετά το πρώτο του. Από τότε χρειάστηκε να περάσουν 34 για να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής.

Μαθηματικά βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά ουσιαστικά με το μεστό και άκρως επιβλητικό 3-1 επί του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ο ΠΑΟΚ μπορεί από τώρα να θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2018-2019.

Ο δικέφαλος του βορρά στο μεγάλο ντέρμπι ευτύχησε να ανοίξει γρηγορα το σκορ με τον (εξ αγχιστείας Θρακιώτη) Αντελίνο Βιεϊρίνια και χάρη στην εξαιρετική διαχείριση του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και στις επεμβάσεις του πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρου Πασχαλάκη, υπέταξε τους ερυθρόλευκους.

Πλέον η διαφορά είναι στο +9, ουσιαστικά όμως κάντε το 10 γιατί ο ΠΑΟΚ ευνοείται και στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ πάει πλέον για να κατακτήσει τον τίτλο αήττητος, είναι μέσα και στον στόχο του Κυπέλλου και εφόσον συνεχίσει έτσι, μαθηματικά δεν αποκλείεται στο τέλος του μήνα να είναι και τυπικά πρωταθλητής.