ΕΠΣ Ξάνθης: Παρουσίασε Εφεντόπουλο και Γιαπουντζή ο Άρης Πετεινού, που έφτασε τις 10 μεταγραφές!

Μετά τον Κώστα Μπουρλόγλου ο Άρης Πετεινού προχώρησε στην παρουσίαση ακόμη δύο πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα τον βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι, ενώ παράλληλα με αυτές τις δύο κινήσεις η ομάδα του Πετεινού έφτασε τις 10 συνολικά μεταγραφές στην επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη παρουσίασε με αναρτήσεις τις στην σελίδα της ομάδας στο facebook τους Δημήτρη Εφεντόπουλο (αριστερά στην φωτογραφία) και Θόδωρο Γιαπουντζή (δεξιά στην φωτογραφία), που φωτογραφήθηκαν μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ζήση Λαβτζή.

Οι δύο πολύ έμπειροι επιθετικοί αναμένεται να δώσουν σημαντικές λύσεις για την ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη με την εμπειρία τους. Ο Εφεντόπουλος αποκτήθηκε από την Κεσσάνη Ερασμίου ενώ ο Γιαπουντζής από την Βιστωνίδα.

Η ομάδα του Πετεινού έχει αποκτήσει επίσης τους Κώστα Μπουργλόγλου από Βιστωνίδα, Βασίλη Βαϊνδερλή από Ατρόμητο Χρύσας, Θόδωρο Ασημάκη από Αναγέννηση Θαλασσιάς, Σάββα Σπυριάδη από Ερμή Μάνδρας, Εμίλιο Ρέβη από Ρήγα Φεραίο Βελεστίνο, Γιάννη Μέτσιο από Θράκη Συδινής, Ιωάννη Καρπουζή από Ολυμπιακό Λεύκης και τον Βασίλη Κοκκαλίδη από Ηρακλή Ζυγού.

Επίσης, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Μιχαλόγλου που ενεργοποίησε εκ νέου το δελτίο του, που ήταν από παλιά στον Άρη Πετεινού.