Τέλος οι εβρίτες από τον Ηρακλή! Ο Μούχλιας στον Άρη, εκεί όπου πήρε το πρωτάθλημα ο πατέρας του!!!

Ο Σουφλιώτης διεθνής ακραίος Βασίλης Μούχλιας του Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του λίγο πιο δίπλα, στον Άρη Θεσσαλονίκης, ομάδα που διέπρεψε και ο πατέρας του!

Ο 19χρονος Βασίλης Μούχλιας, σύμφωνα με πληροφορίες του yellownews, ξεκίνησε προπονήσεις από την Δευτερα με τους “κιτρινόμαυρους” αφήνοντας τον Ηρακλή πλεόν χωρίς Θρακιώτη, αφού αποχώρησαν ο πολύπειρος πασαδόρος Θοδωρής Μποζίδης για τον Νέστωρα Θεσσαλονίκης, ο κεντρικός Βασίλης Στοϊλούδης για την ΓΕΑ και ο πασαδόρος Θεοδόσης Ηλίας για τον Φοίνικα Σύρου.

 

Θυμίζουμε ο Βασίλης Μούχλιας είναι ο πρώτος γιος εκ των τριών του παλαίμαχου αθλητή και νυν προπονητή του Έβρου Σουφλίου Νίκου Μούχλια, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, κατακτώντας πρωτάθλημα το 1997, ενώ έχει τιμήσει και την φανέλα της Εθνικής Ομάδας.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, και προπονητής του πατέρα Μούχλια έστειλε τις διαδικτυακές ευχές του στον νεαρό αθλητή, σχολιάζοντας στο facebook:

«Εύχομαι και πιστεύω να ξεπεράσεις τον πατέρα σου. Είναι δύσκολο αλλά όλα γίνονται», ήταν το σχόλιό του.

Ο Βασίλης φέτος αγωνίστηκε τόσο στην ομάδα νέων όσο και στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Με την ομάδα νέων έφτασε στον τελικό όπου ο Ηρακλής έπαιξε με τον Μίλωνα, έχασε με 3-2 και κατέκτησε την δεύτερη θέση. Με την πρώτη ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος κάνοντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ: σε 25 αγώνες είχαν 25 νίκες και  κατάφεραν να επιστρέψουν την ομάδα στα γήπεδα της Volley League, αν και δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.