Στον Κρόνο ο Γιάννης Μητσάκης

Ο Θεσσαλονικιός πλέιμεϊκερ με καταγωγή από την Ξάνθη Γιάννης Μητσάκης που κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στο ΓΑΣ Κομοτηνή και τη Ξάνθη θα είναι παίχτης από την νέα περίοδο του Κρόνου Αγ. Δημητρίου και θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική αν και ήταν πολύ κοντά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Ο Γιάννης Μητσάκης (ο πατέρας του Κώστας, πρωην παράγοντας για δεκαετίες της ΠΑΕ Άρης, είναι από το Όλβιο και είναι συγγενής του προπονητή της Κ17 της Ξάνθης Κώστα Μπεδρελή) είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.84 και παίζει στη θέση του πλέι μέικερ ενώ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Άρη, στον Αρίωνα Θεσσαλονίκης, στο Ξυλόκαστρο, στον Αιγινιακό, στο ΓΑΣ Κομοτηνή, στο Μακεδονικό, σε Ξάνθη, Πιερικό Αρχέλαο και την τελευταία τριετία στον Αετό Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Κρόνου αναφέρει:

Ο ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ συμφώνησε με τον Γιάννη Μητσάκη και την επόμενη περίοδο θ’ αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Μπραχαμίου.

Έτσι, η ομάδα του Παναγιώτη Σαββάτη,ολοκληρώνει το ρόστερ, με τον 34χρονο play-maker,ν’ αποτελεί τον τελευταίο λίθο στο οικοδόμημα που πρόκειται να χτίσει το τεχνικό επιτελείο,αισιοδοξώντας για μία ανάλογη χρονιά με τη περσινή.

Ο Γιαννης Μητσάκης τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΓΑΣ “ΑΕΤΟΣ”,όπου συνέβαλε στο να κατακτήσει η ομάδα μία 3η θέση,το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 πέρσι,ενώ φέτος παρέμειναν στην Α2.Επίσης ήταν μέλος της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΡΧΕΛΑΟΥ,όπου κι εκεί πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 το 2010,όπως επίσης άνοδο με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ το 2011.

Ο σύλλογος τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.