Ακόμη μια αποχώρηση από την Skoda Ξάνθη, παρελθόν και ο Αργύρης Μπαρέτας!

Σε ακόμη μια αποδέσμευση προχώρησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, που μετά από συζήτηση των ιθυνόντων του Θρακιώτικου συλλόγου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέτα, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 21χρονός Καβαλιώτης αριστερός χαφ που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Βρασίδα Νέα Περάμου, για να συνεχίσει στον Ορφέα Ελευθερούπολης και από εκεί να τον αποκτήσει η Skoda Ξάνθη. Στην Ξάνθη αρχικά αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2013. Πέρσι τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού στην Καβάλα οπού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Αργύρης Μπαρέτας μετά από συζήτηση που είχε με την ομάδα της Ξάνθης, οπού του διαμηνύθηκε πως δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής φέτος, πήρε την απόφαση να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό, είτε αυτός είναι σε κάποια ομάδα Super League , είτε αυτός μπορεί να είναι σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Άλλωστε ο Μπαρέτας με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της ομάας Νέων της Ξάνθης όσο και φέτος της Καβάλας έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.