Πήγαν μπουζούκια να δουν Παντελίδη και Φουρέιρα οι παίκτες της Ξάνθης με… προτροπή Πανόπουλου

Στα μπουζούκια βρέθηκαν οι παίκτες της Ξάνθης, μετά τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού παρά την απώλεια του τίτλου, φρόντισαν να γιορτάσουν για την συμμετοχή τους σε αυτό.

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα Goal News στο έντυπο φύλλο της και συγκεκριμένα στην τέταρτη σελίδα των παρασκηνίων, αν και η συγκεκριμένη είδηση δεν αναρτήθηκε (ακόμα) στην διαδικτυακή της έκδοση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η… έξοδος έγινε μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Πανόπουλου, γιου του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Χρήστου, ο οποίος το είχε τάξει στους παίκτες σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου.

«Τα μπουζούκια είναι από μένα. Διαλέξτε μόνο Παντελίδη ή Πλούταρχο», είχε πει στους παίκτες, με τους τελευταίες να επιλέγουν τον πρώτο. Τελικά η ομάδα έχασε, αλλά η κράτηση είχε γίνει και η έξοδος έγινε.

Προφανώς ο γιος του μεγαλομετόχου έκρινε ότι σε αντίθεση με τον πατέρα του που υποστήριξε ότι “ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα”, ακόμα και η συμμετοχή της Ξάνθης για πρώτη φορά σε τελικό ήταν επιτυχία.

Έτσι κανόνισε την μεταμεσονύχτια εξόρμηση, ώστε να… πνίξουν οι παίκτες τον πόνο τους για την απώλεια του Κυπέλλου. Άλλωστε υπήρχε η δυνατότητα, αφού η πτήση της επιστροφής είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ήταν όλοι εκεί,  στο νυχτερινό κέντρο “Φαντασία” όπου εμφανίζονται ο Παντελίδης και η Φουρέιρα. Ακόμη και ο “μοιραίος” Μανώλης Μπέρτος, τον οποίο έσπευσαν άπαντες να στηρίξουν μετά τα λάθη του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ ξεκινά πάντως με την θεϊκή δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου “την ήπιαμε”, σχολιάζοντας ότι ενώ έριξε την συγκεκριμένη ατάκα μετά τον τελικό του Σαββατόβραδου, θα ταίριαζε περισσότερο να την πετάξει το πρωί της Κυριακής.

Το ThrakiSportS σκάναρε το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Goal News και σας το παρουσιάζει, ελλείψει άλλων (φωτογραφικών) ντοκουμέντων από την μεταμεσονύχτια εξόρμηση των ανθρώπων της Ξάνθης μετά τον τελικό…

 

 width=