Μεγάλες επιτυχίες για την κολύμβηση της Αλεξανδρούπολης και τον ΟΦΘΑ στην διοργάνωση του Φάρου

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε από τον Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης για 2η φορά η Διασυλλογική Διοργάνωση Φάρος Αλεξανδρούπολης 2015 με τη συμμετοχή 440 κολυμβητών και κολυμβητριών αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών από 23 συλλόγους όλης της Ελλάδος και της Βουλγαρίας.
Η ομάδα του ΟΦΘΑ (προαγωνιστικό τμήμα και μέρος του αγωνιστικού) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε τελικά τη 1η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων με τον εκπληκτικό αριθμό των 74 μεταλλίων (29 χρυσά, 28 ασημένια και 17 χάλκινα μετάλλια). Ακολούθησαν στο βάθρο των νικητών η ομάδα της Κ.Α.Νάουσας και αυτή του Ν.Ο. Ρεθύμνου!

Ο κολυμβητής του ΟΦΘΑ και του προαγωνιστικού τμήματος Στράτος Βολτέζος αναδείχθηκε καλύτερος κολυμβητής των αγώνων βάση της Παγκόσμιας βαθμολογίας με την επίδοσή της 31”32 στα 50μ. πεταλούδας Αγοριών Προαγωνιστικών κατηγοριών, ενώ στην αντίστοιχη βράβευση στα κορίτσια καλύτερη κολυμβήτρια αναδείχθηκε η Κων/να Πανταζίδου  του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης με την επίδοσή της 35΄΄86 στα 50μ. ελεύθερο!

Στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στον Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης έμειναν και τα έπαθλα του καλύτερου κολυμβητή αλλά και κολυμβήτριας Αγωνιστικών κατηγοριών μιας και καλύτερος κολυμβητής αναδείχθηκε ο κολυμβητής του ΟΦΘΑ Χρήστος Παπαδόπουλος με την επίδοσή του 53΄΄07 στα 100μ. ελεύθερο ανδρών ενώ στην αντίστοιχη βράβευση των γυναικών καλύτερη κολυμβήτρια αναδείχθηκε η Αλεξανδρουπολίτισσα Ειρήνη Μπράμου που για φέτος κολυμπά με τα χρώματα του Γλαύκου Περιστερίου με την επίδοση 32΄΄57 στα 50μ. ύπτιο γυναικών!

Στα ομαδικά αγωνίσματα ο ΟΦΘΑ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, καθώς κέρδισε τις 5 από τις 6 σκυταλοδρομίες όλων των κατηγοριών!

Ωστόσο σκοπός σε έναν τέτοιο αγώνα δεν είναι τόσο η αγωνιστική επιτυχία της ομάδας, όσο η επιτυχημένη διοργάνωσή του (ώς διοργανωτής σύλλογος) και για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ.Θ.Α. ευχαριστεί όλους τους εθελοντές-γονείς που πρόσφεραν με υπευθυνότητα και κυρίως αγάπη τις υπηρεσίες τους καταθέτοντας το χρόνο και τον κόπο τους προκειμένου να διεξαχθεί η 2η Κολυμβητική Συνάντηση Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών Κατηγοριών «ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2015» με ακρίβεια και ταχύτητα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, κάνοντας περήφανο το Σύλλογο και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την δυνατότητα του Συλλόγου να σηκώσει στις πλάτες του μεγάλες διοργανώσεις.

“Τα θετικά σχόλια και η άριστη κριτική όσων συμμετείχαν και όσων παρακολούθησαν τους αγώνες είναι το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που ανεβάσατε τόσο ψηλά τον πήχυ σε μια συνάντηση που δείχνει την ποιότητα του συλλόγου και το σεβασμό του στο άθλημα της κολύμβησης. Σας αξίζουν πολλοί έπαινοι και πολλά Ευχαριστώ και αφήνοντας πίσω αυτό το εξαιρετικό διήμερο προχωράμε σε καινούρια σχέδια σκοπεύοντας πάντα στο τέλειο”, επισημαίνει ανακοίνωση του ΟΦΘΑ.
ofthaaa333