Ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο με Αράμπα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Και επίσημα παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Χακίμ Αράμπα, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό άλλωστε ότι ο άγγλος επιθετικός δεν ήταν στα πλάνα της ομάδας και για το λόγο αυτό είχε μεταβει πριν μερικές μέρες στη Σουηδία για να δοκιμαστεί από την Φαλκενμπεργκ, καθώς το σουηδικό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 4 Απριλίου, ενώ αυτή την περίοδο διεξάγεται το κύπελλο. Ο Αράμπα επέστρεψε στην Κομοτηνή στις 27 Φεβρουαρίου, όπου και έλησε το συμβόλαιο του, ενώ παρέθεσε και δείπνο σε κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή HAKEEM ARABA, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αράμπα ήρθε στον Πανθρακικό το περασμένο καλοκαίρι και συμμετείχε σε 11 συνολικά αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 1 τέρμα.