Τα χρέη πνίγουν τον Εθνικό! Aφαίρεση βαθμών ενόψει για την υπόθεση Ιβάνκοβιτς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Σαν βόμβα έπεσε το απόγευμα, αν και δεν θα έπρεπε, η απόφαση – βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να κάνει δεκτή την αίτηση του Γκόραν Ιβάνκοβιτς για αφαίρεση βαθμών από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για οφειλόμενα που δεν έχουν καταβληθεί.

Η υπόθεση εξετάστηκε (μετά από κάμποσες αναβολές) από την ΕΕΑ τη Δευτέρα και ο Σέρβος ακραίος, που έπαιξε στους “ακρίτες” τη σεζόν 2006-07, κέρδισε τη μάχη. Πλέον η λίγκα καλείται να εφαρμόσει την απόφαση, εκτός κι αν επέλθει στο μεταξύ κάποιος συμβιβασμός.

Αντίθετα η αντίστοιχη αίτηση που είχε καταθέσει ο Νίκος Ρουμελιώτης εις βάρος του Άρη απορρίφθηκε. Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη υπόθεση οφειλομένων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε πρώην παίκτες του, με πιο χαρακτηριστική (και θλιβερή) την εκκρεμότητα που υπάρχει με την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, η οποία όλα δείχνουν ότι θα λυθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά την απόφαση της ΕΕΑ, όπως αναρτήθηκε το απόγευμα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.