Δηλώσεις του νυν και του τέως προέδρου του ΤΑΑ του ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Ο Γιώργος Τσολακίδης είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Ορεστιάδας μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και στην οποία έδωσε το παρών και ο τέως πρόεδρος Βασίλης Γκιζάνης. Στην διάρκεια της συνέλευσης μίλησε ο κ. Γκιζάνης, ενώ μετά έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης και ο νέος πρόεδρος.

«Έγιναν με δημοκρατικό τρόπο οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου ΤΑΑ και αναδείχθηκε η νέα διοίκηση. Βρισκόμαστε σε άριστη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και τον πρόεδρό του και τέως πρόεδρο του ΤΑΑ Βασίλη Γκιζάνη. Μη ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και ο σύλλογος και κυρίως η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας αλλά και τη συμπαράσταση μας. Ήταν μια πράξη σύμπνοιας, σύνεσης για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να προχωρήσουμε να αλλάξουμε σελίδα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο όσον αφορά την ομάδα μας και με την βοήθεια του κόσμου μας της πόλης μας θα πάμε καλά. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με συνοχή, ηρεμία και με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μαζί, η διοίκηση, οι παίκτες και ο κόσμος να είμαστε μια γροθιά για το καλό του συλλόγου και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε», δήλωσε ο νέος πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης, λίγο μετά την εκλογή του.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Γκιζάνης κάνοντας έναν απολογισμό του έργου του, είπε στην Γενική Συνέλευση: «Παραλάβαμε την ομάδα από τη Β’ Εθνική και τη φτάσαμε στη Volley League. Στο βόλεϊ δεν είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ερασιτέχνες. Υπερβήκαμε τις δυνάμεις μας, αλλά φτάσαμε στο σημείο της αχαριστίας. Παραιτηθήκαμε συμβολικά για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε γατζωμένοι σε καμία καρέκλα. Τα χρέη που παραλάβαμε από προηγούμενες διοικήσεις ήταν μεγάλα και αν δεν ήταν ο κ. Άκης Ηλιού δεν θα υπήρχε ομάδα αυτή τη στιγμή. Το χρέος προς τον Ισίδωρο Δημητρούδη (16.000€) δεν υπήρχε καν στα αρχεία της ΕΣAΠ. Μπορεί να φεύγω τώρα, αλλά όποιος κι αν αναλάβει μελλοντικά τη διοίκηση του Ομίλου θα με έχει αρωγό στην προσπάθειά του».