Μήνυση του υποψηφίου προέδρου Γ. Πανίδη κατά του γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης Γ. Τσιπίδη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι ισορροπίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων εν όψει των εκλογών της 5ης Φεβρουαρίου, με τις… μηνύσεις να πέφτουν βροχή, με την ένταση να έχει ανέβει κατακόρυφα και δυστυχώς να δείχνει πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο όσο θα πλησιάζουμε στην Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τελευταίο επεισόδιο σε αυτήν την προεκλογική περίοδο είναι η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Γιώργος Πανίδης (δεξιά στην φωτό) κατά του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Τσιπίδη (αριστερά).

Αφορμή, όπως ανέφερε ο κ. Πανίδης στο ThrakiSportS, στάθηκε η συμπεριφορά του κ. Τσιπίδη προς κάποιους παράγοντες σωματείων αλλά και μέλη της ομάδας του που κατεβαίνει στις εκλογές. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Πανίδης, οι “χυδαίες εκφράσεις και ύβρεις” του κ. Τσιπίδη αναγκάζουν τον ίδιο να κάνει την μήνυση για να προστατέψει τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του σε αυτές τις εκλογές.

Παράλληλα, ο κ. Πανίδης εξέφρασε την “απορία” του για την ενεργή συμμετοχή του γενικού γραμματέα της Ένωσης στις εκλογές, “παρότι όποιος και να εκλεγεί αυτός θα μείνει στην θέση του”. Όπως υποστηρίζει, “θα έπρεπε να κρατάει πιο ουδέτερη στάση”.

Τέλος, ο κ. Πανίδης τόνισε πως ελπίζει τις επόμενες μέρες όλα να κυλήσουν ομαλά, και όσοι εκλεγούν από την Πέμπτη και αργότερα να κινηθούν για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Υπενθυμίζεται ότι την εισαγγελική οδό αναμένεται να ακολουθήσει και ο Γιάννης Τσιπίδης, όχι κατά του κ. Πανίδη αλλά κατά τοπικών δημοσιευμάτων που τον φέρνουν πρωταγωνιστή σε πλαστογραφία, κατηγορία που ο ίδιος απορρίπτει κατηγορηματικά και εντάσσει στο πλαίσιο της απόπειρας σπίλωσης του ονόματός του κατά αυτήν την προεκλογική περίοδο (θυμηθείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ThrakiSports με ένα κλικ ΕΔΩ).