LIVE από το Αγρίνιο: Παναιτωλικός – Πανθρακικός 3-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανθρακικό που διεξάγεται στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής μεταδίδει….

Καλησπέρα. Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό του Μάκη Χάβου, για την 8η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League , απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά αδικείται από τη θέση του στο πρωτάθλημα διότι είχε δύσκολο πρόγραμμα με δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και τέσσερα εκτός έδρας.

Ώρα 16:45 Κακή είναι η παράδοση που έχει ο Πανθρακικός απέναντι στον, Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αφου σε 2 αγώνες μετρά 2 ήττες. Στα τέσσερα συνολικά παιχνίδια για πρωτάθλημα ο Πανθρακικός έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και τις δυο στο Αγρίνιο.

Ωρα 16:49  Ο Παναιτωλικός μέχρι στιγμής έχει σε έξι αγώνες τέσσερις ισοπαλίες και 2 ήττες, μια από τις δυο στο Αγρίνιο από τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο έφερε ισοπαλία με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 1-1, ενώ στο δεύερο ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 0-1. Στο τελευταίο παιχνίδι εμφανίστηκε βελτιωμένος στην Τρίπολη και έφερε 1-1 με τον Αστέρα μετά από καλή εμφάνιση.

Ωρα 16:55  Μέχρι στιγμής, ο εκτός έδρας Πανθρακικός είναι σίγουρα λιγότερο απειλητικός. Έκανε κακό ματς στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα (ήττα 2-1), ήταν βελτιωμένος με τον Λεβαδειακό (1-1), ενω θα μπορούσε να κερδίσει, ηττήθηκε εύκολα (2-0) από την Καλλονή στη Μυτιλήνη και έχασε από τη Νίκη στο Βόλο (1-0) αποτέλεσμα που σίγουρα τον αδικούσε με βάση την εμφάνισή του.

Ωρα 17:01  Πάμε στις συνθέσεις.

Η 11άδα του Πανθρακικού: Φερνάντες, Γκιγέρμο, Μεχία, Τζάνης, Κάσες, Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Ιγκόρ.

Η 11άδα του Παναιτωλικού: Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Φωτάκης.

Ωρα 17:06 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Ηρακλείου. Βοηθοί του είναι οι Ηλίας Αλεξέας, Χρήστος Μπαλτάς από τους Συνδέσμους Μεσσηνίας και Αχαΐας, αντίστοιχα.

Ωρα 17:11 Από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος έχουν Παναιτωλικός και Πανθρακικός με 3 και 4 γκολ, αντίστοιχα.

Ωρα 17:13 Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων

4′ Κίτρινη κάρτα στον Μπεχαράνο.

10′ Δεν υπάρχει η μεγάλη φάση μέχρι στιγμής στο ματς μέχρι στιγμής

13′ Γκολ ο Παναιτωλικός. Ο Βιγιαφάνιες έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μορένο με νέα κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Φερνάντες. Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0

20′ Μια ευκαιρία έχει υπάρξει στον αγώνα και αυτή έγινε γκολ

28′ Ο Μορένο έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

29′ Ευκαιρία για τον παναιτωλικό, Κεφαλιά του Κόρμπου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη, με τον Φερνάντες να μπλοκάρει.

30′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Ιγκόρ με κεφαλιά εξ’ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ράφαελ.

34′ Νεα μεγάλη ευκαιρία για τον πανθρακικό. Κεφαλιά του Ιγκόρ από κοντά, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ράφαελ και εν συνεχεία πήγε στα χέρια του.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Χρήστου.

45′ Νεα ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Ιγκόρ έδωσε ωραία με τακουνάκι στον Κάσες, αυτός έκανε με τη μία το διαγώνιο σουτ από δεξιά μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ράφαελ.

45’+1′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι προηγούνται με το γκολ του Μορένο. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Αγρίνιο. Στη σέντρα ο Πανθρακικός. Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες.

54′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Ποτουρίδη αντί του Χρήστου. Έχει ανέβει στην επανάληψη ο Πανθρακικός και ψάχνει την ισοφάριση.

60′ Γκοοοοοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό! Με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ο Κάσες φέρνει το ματς στο Αγρίνιο στα ίσια. Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-1

64′ Ο Τζάνης έκανε την προσποίηση έκανε και το σουτ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Ράφαελ.
  
67′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Βασιλείου αντί του Κόρμπου.

69′ Πέναλτι ζητάει ο Παναιτωλικός, αλλά ο Μορένο φαίνεται να πέφτει μόνος του

70′ Ο Χασομέρης στη θέση του Τζάνη

72′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Κάπελ αντί του Βιγιαφάνιες.

74′ Γκολ ο Παναιτωλικός.  Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορένο. Ο Φερνάντες ανέτρεψε τον Βασιλείου. Σωστή η κίτρινη κάρτα, καθώς δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ενώ υπήρχαν κι άλλοι συμπαίκτες του δίπλα του και ο Βασιλείου έφευγε πλάγια. Παναιτωλικός – Πανθρακικός 2-1

77′ Κίτρινη κάρτα στον Εμπό.

78′ Ο Κάπελ έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Φερνάντες και στη συνέχεια κατέληξε στα χέρια του.

79′ Δυνατή εκτέλεση από τον Γκιγέρμο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

82′ Ο Αράμπα αντί του Λαδάκη. Έκλεισε τις αλλαγές του ο Μάντζιος, άλλη μία έχει ο Χάβος.

85′ Έκλεισε τις αλλαγές του και ο Χάβος. Ο Καλογέρης αντί του Φωτάκη.

86′ Γκολ ο Παναιτωλικός. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μορένο έπιασε την κοντινή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει χατ τρικ. Παναιτωλικός – Πανθρακικός 3-1

90′ Τρια τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+3′ Τέλος αγώνα. Άσχημο αποτελεσμα και τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για τον Πανθρακικό που ωστόσο πάλεψε στον αγώνα. Κατρακύλησε στη 15η θέση μαζί με Εργοτέλη και Λεβαδειακό με πέντε βαθμούς.  Τελικό αποτέλεσμα Παναιτωλικός – Πανθρακικός 3-1.

Ηττα για τον Πανθρακικό και σίγουρα το ρεπορτάζ θα είναι σημαντικό, μείνετε μαζί μας για όλο το ρεπορτάζ, δηλώσεις, παρασκήνια, φωτογραφίες…