Το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους στήριξαν τη σχολική μονάδα στην πραγματοποίηση της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού τη Δευτέρα 6/10/2014.

Αναλυτικά το 1ο ΕΠΑΛ είπε ευχαριστώ προς:

1. Το τμήμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, όλο το εθελοντικό και εκπαιδευτικό προσωπικό και ιδιαιτέρα τον πρόεδρο αυτού κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΟ,

2. Την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ και ιδιαίτερα το μέλος αυτής κ. ΜΠΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ,

3. Το Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και ιδιαίτερα τα τμήματα Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ και Αντιπτέρισης, για την εξαιρετική τους παρουσία και προβολή της ιστορίας του συλλόγου στους μαθητές μας, καθώς και την οργανωτική συμβολή στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης,

4. Την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ, για την συνεχή προσπάθεια στήριξης των σχολικών μας μονάδων, εμφυσύοντας ένα νέο ελπιδοφόρο πνεύμα στη Φυσική Αγωγή.

Όλοι οι παραπάνω συνετέλεσαν ώστε η συγκεκριμένη αθλητική γιορτή, πλούσια σε αθλητική δραστηριότητα και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις σε σχέση με τις έννοιες ρατσισμός, διαφορετικότητα και κοινωνικός αποκλεισμός, να γεμίσουν με περίσσια χαρά και ενθουσιασμό τους μαθητές μας , διδάσκοντάς τους παράλληλα ύψιστες κοινωνικές αρχές και αξίες, αποδεικνύοντας εν τέλει την ιδιαίτερη δυναμική της Φυσικής αγωγής και του Αθλητισμού γενικότερα στο πλαίσιο των επιταγών του «Κοινωνικού Σχολείου».