Εξελίξεις στην υπόθεση Κάλβο! Πρόταση 140.000 ευρώ από Πανόπουλο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Νερό στο κρασί του φαίνεται ότι έβαλε ο Χρήστος Πανόπουλος, αφού όπως αποκάλυψε προ ημερών ο «Τρελός του Χωριού» της εφημερίδας SportDay, στην προσπάθειά του να επαναφέρει τον Ισπανό στις τάξεις της ομάδας, του προσέφερε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές (στα 140.000 ετησίως).

 

Ωστόσο η καλή πρόταση συνοδεύονταν από συμβόλαιο δύο ακόμα ετών (κανονικά λήγει το καλοκαίρι), μέχρι το 2016. Ωστόσο, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η αθηναϊκή εφημερίδα, ούτε η καλή πρόταση της διοίκησης ούτε η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκαν ικανά να ρίξουν νερό στο κρασί του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με σαββατιάτικο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, ο Κάλβο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ξάνθης, κάτι που σημαίνει ότι η μεταξύ τους ρήξη δείχνει να είναι πλέον οριστική.

“Αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται από την ΠΑΕ, το γεγονός ότι ο παίκτης εξακολουθεί να γυμνάζεται χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα (και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται για τους αγώνες), επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι το θέμα δεν προχώρησε”, σημειώνει η εφημερίδα.

Εξελίξεις αναμένονται πλέον τον Ιανουάριο, οπότε και λογικά η Ξάνθη θα επιδιώξει να πουλήσει κάπου τον παίκτη, ώστε τουλάχιστον να εκμεταλλευθεί προς οικονομικό όφελός της το συμβόλαιό του, εν γνωσει ωστόσο τόσο της ίδιας όσο και του ίδιου του παίκτη ότι με τέτοια παρατεταμένη αποχή από αγώνες η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο πέφτει αν και βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία….