Τσεκάρει Οκάτσι με Ξάνθη, περιμένει Σερφά στο Βόλο ο Μάντζιος

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Άκης Μάντζιος στο διάστημα της 20ήμερης διακοπής του πρωταθλήματος εκτός του ότι αναζητά λύσεις για την βελτίωση της εικόνας του Πανθρακικού, αναμένει την επιστροφή των τραυματιών Φερνάντες, Μπαϊκαρά και τελευταία του Σερφά. Παράλληλα ο Πρινς Οκάτσι ανεβαίνει και θα δώσει το πρώτο του φιλικό με τα “πράσινα” εναντιον της Ξάνθης, ώστε ο κόουτς του Πανθρακικού να μπορέσει να δει την αγωνιστική ετοιμότητά του.

Ο Φερνάντες έναι σχεδόν έτοιμος από το πρόβλάμα στον ώμο που αντιμετώπιζε και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Skoda Ξάνθη, σε αντίθεση με το Μπαϊκαρά που το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί, ενώ ο Σερφά την στιγμή αυτή είναι αμφίβολος.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού επέστρεψαν Δευτέρα στις προπονήσεις τους μετά από το διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο και έχουνε μπροστά τους δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμοι για τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, με Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα της Super League και Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο.

Εκτός πάντως από τους Φερνάντες, Μπαϊκαρά και Σερφά ο Μάντζιος αναμένει από το τέλος του μήνα να έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο τον Ρομέου, ενώ πλέον και ο Οκάτσι είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση και για το λόγο αυτό δούλεψε εντατικά με τον γυμναστή του Πανθρακικού Γρηγόρη Μπιζά.

Ο 23χρονος Νιγηριανός μέσος ανεβάζει ρυθμούς, μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδα και ο Άκης Μάντζιος σχεδιάζει να δώσει σε αυτόν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου (11/10), με τη Ξάνθη, ενώ ανάλογα με την εικόνα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο τεχνικός του Πανθρακικού θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει και στην αποστολή για το Βόλο.