ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου Άρδας Καστανεων – ΑΕ Διδυμοτείχου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

 – Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στις Καστανιές, όπου ο Άρδας υποδέχθηκε το Σάββατο την Α.Ε. Διδυμοτείχου στο ντέρμπι της Β’ Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο τέλος με 1-4.

Όπως μετέδωσε το radioevros, ο αγώνας είχε πάθος και ένταση (από μία αποβολή και για τις δύο ομάδες). Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη μέχρι το 87΄λεπτό όταν ο MVP του αγώνα, Γιαννόπουλος  σκόραρε τρίτη φορά και σφράγισε την νίκη για την φιλοξενούμενη Α.Ε.Δ. μετά από δύο λεπτά έδωσε και ασίστ στον Ελευθεριάδη που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Το 0-1 έγινε στο 20′ όταν από ωραία μπαλιά του Θεμελάκη στον Γιαννόπουλο, αυτός  με ωραία κίνηση κέρδισε τον Ντινούδη ανοίγοντας το σκορ! Στο 47′ η ΑΕΔ διπλασίασε τα τέρματά της όταν από λάθος της άμυνας του Άρδα, ο Γιαννόπουλος επωφελήθηκε και σκόραρε για δεύτερη φορά.

Οι Καστανιές αντέδρασαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 56΄μείωσαν σε 1-2 με τον Γενηκομσίου που νίκησε τον Μαργαρίτη με κεφαλιά. Στο 72΄ είχαμε την δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Μαργαρίτη της ΑΕΔ για φάουλ στον Καδόπουλο, το πλεονέκτημα δεν έμεινε για πολύ για τον Άρδα αφού τρία λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκε  η αριθμητική ισορροπία στον αγώνα καθώς αποβλήθηκε ο Χ. Καράμπελιας του Άρδα, επειδή ως τελευταίος πάιχτης ανέτρεψε τον πανταχού παρόντα Γιαννόπουλο.

Ο τελευταίος έκανε το χατ τρικ στο 88′ με δυνατό σουτ, διευρύνοντας τον δίχτυ του σκορ στο 1-3 και κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90′ με σουτ του Ελευθεριάδη μέσα από την περιοχή ύστερα από πανέμορφη ασίστ του MVP της αναμέτρησης Γιαννόπουλου. Πάντως, παράπονα και από τις δύο ομάδες άκουσε το διαιτητικό τρίο των Κεσσούδη, Γιασλά και Γεωργακούδης.

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Χρηστούδης): Ντινούδης, Νάκου (78΄Τζιρατούδης), Κασπαρίδης (72΄Καδόπουλος), Γενηκομσίου, Μυλωνάς, Πετρόπουλος, Καπετανίδης, Δαρβούδης, Καράμπελιας Εμ. (50΄Καράμπελιας Χρ.), Χαρχάλης, Καμπακίδης.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Μαργαρίτης, Ναζίρης (45΄Τσιτσικάρης), Τζανετάκος, Παυλίδης, Ιντζές, Μεμούρης (79΄Ελευθεριάδης), Γκατσιούδης, (81′ Τζουμακίδης), Τερτσούδης, Γιαννόπουλος, Θεμελάκης.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8q5h4xyEVLw?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]