Video: Βασικός ο “Τόρο” στη φιλική νίκη της Ρόμα επί της Βίνερ με 4-1

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με νίκη 4-1 επί της Βίνερ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος, έκλεισε την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους η Ρόμα, λίγες μέρες πριν το προγραμματισμένο φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε βασικός για τους “Τζιαλορόσι” και στα 90 λεπτά χωρίς να αντικατασταθεί, βοηθώντας τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του.

Η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Ζερβίνιο στο 31′, ενώ στο 61′ ο Πιάνιτς με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Η αυστριακή ομάδα μείωσε στο 66 με τον Γκούνες, όμως στο 83′ και στο 87′ ήρθαν άλλα δύο γκολ για τη Ρόμα, με τον Ιτούρμπε απο το σημείο του πέναλτι και τον Λιάιτς.

Οι παίκτες που χρησημοποίησε ο προπονητής της Ρόμα Ρούντι Γκαρσία: Ντε Σάνκτις (41′ Σκορούπσκι), Τοροσίδης, Σόμα (87′ Καπραντόσι), Αστόρι, Εμάνουελσον, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε, Ζερβίνιο (75′  Παρέδες), Λιάιτς, Μποριέλο (75′ Σανάμπρια)

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Qt4oHt6cw8I?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]