Δελτίο Τύπου των Xanthi Runners

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Επιτυχίες στον αγώνα που διεξήχθη στο Ζαγόρι σημείωσε η ομάδα Xanthi Runners, όπως προκύπτει από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Πυργελής και ο γενικός γραμματέας Σεραφείμ Βασιλειάδης, έχει ως εξής

“Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν και τερμάτισαν ΥΓΙΕΙΣ σε έναν από τους δημοφιλέστερους αγώνες του ελληνικού ορεινού τρεξίματος “The North Face Zagori Mountain Race” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 και 28 Ιουλίου στην περιοχή του Ζαγορίου.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του The North Face Zagori Mountain Running 2014: www.zagorirace.com.
Επίσης συγχαρητήρια και σε όσα μέλη μας συμμετείχαν και τερμάτισαν στον αγώνα της περιοχής μας στις 19 Ιουλίου, στον αγώνα mountain trail running με την ονομασία “HAIDOU TRAIL PARTY”, που διεξήχθη στο Δασικό Χωριό του Ερύμανθου γύρω από την κορυφή της Χαϊντούς στην ορεινή Ροδόπη.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rout.gr. Επίσης για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
Καλή αποκατάσταση παιδιά! Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά”.