Πρεμιέρα με προσθήκες από την Κ17 για την Κ20 του Πανθρακικού!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα Νέων του Πανθρακικού με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού σταδίου.

Μετά από περίπου δύο μήνες ξεκούρασης οι νεαροί ποδοσφαιριστές φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, τις φανέλες προπόνησης και πραγματοποίησαν τις πρώτες ασκήσεις υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Νίκου Μπαχαρίδη και των συνεργατών του.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελείται από ποδοσφαιριστές που είχαν λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Κ20 της περσινής αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του Πανθρακικού να συμμετέχει με νεαρούς παίχτες. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και εσωτερικές μεταγραφές καθώς προωθήθηκαν παιδιά από την Κ17 ενώ το ρόστερ της ομάδας θα κλείσει τις επόμενες μέρες με παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις και εξετάζονται από τους προπονητές.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαχαρίδης δήλωσε για την νέα χρονιά: «Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν την ίδια διάθεση με την οποία τελειώσαμε το προηγούμενο  πρωτάθλημα. Από τον Ιανουάριο είχαμε φροντίσει να μειώσουμε τον μέσο όρο της ομάδας και να προσθέσουμε παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και συγκεκριμένα από την Κ17. Αυτό συνέβη και θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό αλλά τα παιδιά έχουν και αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις και είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσουν. Επίσης υπάρχουν παιδιά που είναι γεννημένα το 1995 και 1996 που αυτή την στιγμή πραγματοποιούν προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν πέρσι. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και παιδιά που δεν έχουν ανήκουν στον Πανθρακικό και θα δούμε αν βρίσκονται σε κατάσταση ώστε να μας βοηθήσουν».