Στην Ξάνθη για διάλεξη σε μαθητές ο υπεύθυνος ακαδημιών της Γιουβέντους

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην Ξάνθη βρέθηκε για δεύτερη φορά ο υπεύθυνος ακαδημιών της Γιουβέντους σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια Κριστιάν Μικόνο, αυτή την φορά για να μιλήσει σε μαθητές Δημοτικού των εκπαιδευτηρίων «ΑΞΙΟΝ» που συνεργάζονται με την Ακαδημία της Ιταλικής ομάδας στην πόλη της Ξάνθης.

 

Ο κ. Μικόνο είχε την ευκαιρία μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ξάνθη Χρήστο Κουτρουμανίδη να συνομιλήσει με τους νεαρούς μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΑΞΙΟΝ» και να απαντήσει στης ερωτήσεις τους τόσο για την Γιουβέντους όσο και γενικότερα για το ποδόσφαιρο. Μετά το πέρας αυτής της ευχάριστης συζήτησης με τους νεαρούς μαθητές και λίγες ώρες πριν τον αγώνα της μεγάλης ομάδας της Γιουβέντους με την Λυών για τα προημιτελικά του Europa League, ο κ. Μικόνο και ο κ. Κουτρουμανίδης μοίρασαν στους μικρούς μαθητές φωτογραφίες με της υπογραφές ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους, οπού την μεγαλύτερη πέραση είχαν οι Μπουφόν, Πίρλο και Αρτούρο Βιντάλ.

Ενώ αμέσως μετά ο κ. Μικόνο μίλησε στο ThrakiSports για την παρουσία του στην πόλη της Ξάνθης και το συμπέρασμα του από την κουβέντα που είχε με τους μικρούς μαθητές.Μεταξύ άλλων, ο  Κριστιάν Μικόνο σχολίασε στο ThrakiSports«Για μένα πάντα είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκομαι κοντά σε μικρούς φίλους που θέλουν να μάθουν και να λάβουν καινούργια μηνύματα, και για αυτό προσπαθούμε μέσα από αυτές της συναντήσεις να τους μάθουμε καινούργια πράγματα. Άλλωστε κάθε φορά που βρίσκομαι με παιδιά βλέπω πόσο απλά και αγνά βλέπουν τα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο, και κάθε φορά που μιλώ μαζί τους καταλαβαίνω ουσιαστικά αυτά τα παιδιά αντικατοπτρίζουν την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου».