Αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής στην Σλοβακία ο Αν. Δαλακούρας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Χωρίς τον Ανέστη Δαλακούρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα ταξιδέψει την Πέμπτη (2/1) η Εθνική Ανδρών για το Πόπραντ της Σλοβακίας, όπου από τις 3 ως τις 5 του μήνα θα διεξαχθεί εκεί ο προκριματικός όμιλος της Β’ Φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 

Η 12άδα που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία και ανακοινώθηκε μετά το τρίτο και τελευταίο φιλικό με την Λευκορωσία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει δύο Εβρίτες (Τζούριτς, Κπουμεντάκης) και είναι:

Πασαδόροι: Κώστας Προύσαλης, Ντίμα Φιλίποφ
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας
Κεντρικοί: Νίκος Σμαραγδής, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Πετρέας
Ακραίοι: Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Αχιλλέας Παπαδημητρίου

Ο Ανέστης Δαλακούρας ήταν ο αθλητής που κόπηκε από τους 13 που ξεκίνησαν την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, ενώ υπενθυμίζεται ότι ούτε ο Ανδρέας Ανδρεάδης κατέβηκε στην Αθήνα και συμμετείχε στα φιλικά με Τουρκία στην Άγκυρα και Λευκορωσία στους Ρέντη, παρά την σχετική παρουσία του ονόματός του στην αρχική λίστα που είχε ανακοινώσει η ΕΟΠΕ.

Το παιχνίδι με την Λευκορωσία ήταν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (3-5 Ιανουαρίου στο Πόπραντ της Σλοβακίας), ενώ η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Πρωτοχρονιά στις 18.00 στο κλειστό του Ρέντη. Και τα τρία παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS.