Στον αέρα το ντέρμπι κυπέλλου Ορεστιάδα – Ηρακλής γιατί… λήγει η άδεια του γηπέδου (;!)

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Το 2013 τελειώνει και μαζί εκπνέουν και οι άδειες λειτουργίας σχεδόν σε όλα τα γήπεδα και κλειστά γυμναστήρια όλης της χώρας. Από την 1η Ιανουαρίου του 2014 δεν θα διαθέτουν άδεια και κατά συνέπεια, δεν θα επιτρέπεται να διεξάγονται αγώνες σε αυτά.

 

Η πρώτη επίπτωση αναμένεται να υπάρξει στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στην Ορεστιάδα και τον Ηρακλή, για το κύπελλο Ελλάδος του βόλεϊ και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της Ορεστιάδας τρέχουν και δεν φτάνουν, αν και δεν μπορούν να κάνουν πολλά, αφού δεν περνούν πολλά από το χέρι τους.

Πρόβλημα αναμένεται να υπάρξει και με τα τοπικά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, καθώς το πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις δεν έχει γεωγραφικά όρια, ούτε… αθλητικά. Αλλά για παράδειγμα, τόσο οι αγώνες της ΕΠΣΕ Θράκης όσο και τα ποδόσφαιρα των ΕΠΣ ξεκινούν από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σήμερα συνάντηση ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία και τους επικεφαλής των αθλητικών ομοσπονδιών, με στόχο να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό και να δοθεί μια ακόμα παράταση στις άδειες λειτουργίας όλων των κλειστών γυμναστηρίων της χώρας.