Το επινίκιο γεύμα του Εθνικού για το 7 στα 7

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μετά τη νίκη του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Καππαδοκία, έκανε στο 7 στα 7 και έγινε μάλιστα η μόνη ομάδα της Θράκης χωρίς βαθμολογικές απώλειες, μετά την ήττα του Μ. Αλεξάνδρου Ιάσμου στην ΕΠΣ Θράκης. Θέλει μάλιστα ιδιαίτερο ψάξιμο για να δούμε τι ισχύει και στα τοπικά πρωταθλήματα των νομών της υπόλοιπης Ελλάδας, καθώς δεν αποκλείεται να είναι η μόνη ή από τις ελάχιστες ομάδες χωρίς απώλειες.

Οι άνθρωποι επομένως της ομάδας είχαν κάθε λόγο να το πανηγυρίζουν. Έτσι, μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο πρόεδρος Παναγιώτης Βαλσαμίδης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους συνεργάτες του στη διοίκηση σε επινίκιο γεύμα, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της Αλεξανδρούπολης, σε κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού, όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του γεύματος ο επιθετικός του Εθνικού, Κυριάκος Δαμιανίδης, που σημείωσε δύο γκολ στο ντέρμπι της Κυριακής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους συνεργάτες του Βασίλη Τσιομλεκίδη, για την υποστήριξή τους και την συμπαράστασή τους προς τους συμπαίχτες του.