Πρεμιέρα στο Περιστέρι για την Ελπίδων του Γούτα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Πανέτοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, στην αποστολή της οποίας έχει κληθεί και ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης, για την πρεμιέρα της στον 7ο  προκριματικό όμιλο του Euro 2013/15 κόντρα στην Μάλτα την Τρίτη (10/9, 18.30) στο Περιστέρι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στα επίσημα παιχνίδια. Ο Δημήτρης Γούτας βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα και έχει ενσωματωθεί στην αποστολή.

Να σημειωθεί ότι η Μάλτα έχει έως τώρα παίξει σε δύο αγώνες για τον όμιλο, με απολογισμό ισάριθμες ήττες από Πολωνία (2-0) και Τουρκία (4-0). 

 

Διαιτητής της αναμέτρησης της Ελπίδων θα είναι ο Δανός Μίκαελ Γιόχανσεν, με βοηθούς τους Χένρικ Σόντερμπι-Νιλς Χογκ και 4ο διαιτητή τον Μίκαελ Τίγκααρντ (όλοι από Δανία).

Στον βαθμολογικό πίνακα, προηγείται η Πολωνία με 6 βαθμούς, έχοντας, όμως, δώσει τρεις αγώνες (νίκες με Μάλτα και Τουρκία, ήττα από Σουηδία).

Στον άλλο αγώνα της Τρίτης (10/9) για τον όμιλο της Εθνικής, η Τουρκία φιλοξενεί στην Κωνσταντινούπολη τη Σουηδία.

Τέλος, τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Εθνικής θα πωλούνται από εκδοτήρια του γηπέδου του Ατρόμητου την ημέρα του αγώνα (από τις 17.00 έως την έναρξη, τιμή 5 ευρώ).