Εκλογές στη Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση: Γιώργος Πανταζίδης

– Δυο χρόνια … επίσημης ζωής συμπλήρωσε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης και στο διάστημα αυτό έχει δώσει το στίγμα της σε ότι αφορά την παρουσία της στα βολεικά δρώμενα της περιοχής.

Με διακριτή παρουσία, με δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες γύρω από το αγαπημένο άθλημα, κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων της Θράκης και όχι μόνο.

Ωστόσο, ο χρόνος πέρασε και η θητεία του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου έφτασε στο τέλος της. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας το κυρίαρχο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο ορισμός της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης και οι Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν η Γενική Συνέλευση  και οι προγραμματισμένες  να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 στις 20.00΄, στο ξενοδοχείο «GRECOTEL».

Στο μήνυμά της η Λέσχη ζητά από όλα τα εγγεγραμμένα μέλη κινητοποίηση ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Όπως αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη, τις ημέρες που ακολουθούν μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στόχος είναι η κινητοποίηση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στο γεγονός. Γενική Συνέλευση και εκλογές της Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης».