Ντροπή! Κλειστά τα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να έχει ζητήσει οι φίλαθλοί του να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου για να δηλώσουν τα ονόματά τους, ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, ωστόσο αυτά τα γραφεία είναι… κλειστά.

Όπως μας καταγγέλλουν αναγνώστες που έσπευσαν εκεί το απόγευμα της Παρασκευής, ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση, πήγαν να δηλώσουν συμμετοχή για να λάβουν ονομαστικές προσκλήσεις αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες. Το ίδιο συνέβη και το πρωί του Σαββάτου, δηλαδή όχι μόνο δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του φάιναλ φορ αλλά και ελάχιστες ώρες πριν τον ιστορικό αγώνα του Εθνικού με τον Παμβοχαϊκό που “κλείδωνε” την συμμετοχή της εβρίτικης ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Είναι δυνατόν με ανακοίνωση κοτζάμ Εθνικός να καλεί τον κόσμο να προσέλθει στα γραφεία του και την ίδια ώρα να τα έχει… κλειστά; Δείχνει αυτό σεβασμό στο φίλαθλο κοινό της πόλης, που τόσο πολύ αγαπάει το βόλεϊ; Για να μην σχολιάσουμε την απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης στο πλατύ κοινό σχετικά με την διοργάνωση του φάιναλ φορ των εφήβων. Ακόμα και η συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής γίνεται ουσιαστικά χωρίς αντικείμενο, αφού αφενός δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες  λόγω Καθαράς Δευτέρας παρά μόνο κατόπιν… εορτής (και διοργάνωσης), ενώ με την ώρα που εφευρέθηκε δεν θα προλάβει να παίξει το θέμα ούτε στα δελτία ειδήσεων των τοπικών καναλιών!

 

Τι μας δείχνουν όλα αυτά; Προχειρότητα και έλλειψη οποιασδήποτε επικοινωνιακής στρατηγικής, για μια ομάδα που φιλοδοξεί (και όλοι ευχόμαστε να τα καταφέρει) να εκπροσωπήσει την χώρα μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια… 

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ