ΕΠΣ Θράκης: Βελτιώνεται ο Σάκης Δανίδης και ετοιμάζεται για την επιστροφή ενισχύοντας τους πρωτοπόρους

 

Στην τελική φάση της αποκατάστασής του βρίσκεται ο Σάκης Δανίδης, που στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας αν και συμπεριελήφθη από τον Σάκη Σκουλή στην αποστολή της ομάδας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, έστω και αν δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ο έμπειρος φορ εδώ και περίπου δύο μήνες απέχει από την ενεργό δράση μιας και ο τραυματισμός του ήταν περισσότερο σοβαρός από όσο είχε φανεί στην αρχή. Είχε έτσι την ευκαιρία να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Ωστόσο, εδώ και λίγο διάστημα έχει μπει στο κομμάτι τις αποθεραπείας και πλέον δηλώνει ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του, που πλέον φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει και το rodopisports, οι υπηρεσίες του Δανίδη θα είναι απαραίτητες για το υπόλοιπό της σεζόν στον Σκουλή, ακόμα και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς αποτελεί αν και εφεδρεία πλέον βαρύ όνομα και πολύ σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του προπονητή για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης.