LIVE από τη Νέα Σμύρνη για την Super League: Πανιώνιος – ΑΟ Ξάνθη 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS το μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης θέσης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League.

Καλησπέρα! Από τώρα και για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανιώνιο, σε αναμέτρηση που φέρνει αντιμέτωπες δυο από τις τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν αυτήν την στιγμή στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωρα 16:32  Και οι δύο ομάδες είναι αυτήν την στιγμή σε θέση Ευρώπης αλλά η ΑΕΚ θα τις πλησιάσει σε λίγο σε απόσταση βολής, τριών βαθμών δηλαδή, καθώς ήδη από το πρώτο ημίχρονο προηγούνταν με 5-0 της Βέροιας.

Ωρα 16:36  Θα παρακολουθήσουμε μαζί λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση, ενώ εννοείται ότι μπορείτε την ίδια ώρα να ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στα παιχνίδια των άλλων δύο ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στα εθνικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην Γ’ Εθνική, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:40  Πριν περάσουμε όμως στα πρώτα στοιχεία του αγώνα, πάμε να δούμε τους χορηγούς μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν εφικτές όλες αυτές οι μεταδόσεις.

Ώρα 16.44 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16.49 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16.54 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 16:58  Πάμε στην σύνθεση της Ξάνθης. Ο Λουτσέσκου κατεβαίνει με τους Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Λισγάρας, Καρασαλίδη, Λουσέρο, Φλίσκα, Ντε Λούκας, Βασιλακάκη, Λάζιτς, Σολτάνι και Ράνο.

Ωρα 17:01  Λογικά ο Λουσέρο θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Γουάλας είναι τραυματίας και ο  Σιλά πολύ νέος για να ξεκινήσει βασικός. Στον πάγκο έμεινε ο Γιουνές που είχε ταλαιπωρηθεί από ταυματισμό και λογικά εξάρι θα δούμε τον Φλίσκα.

Ωρα 17:04  Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Φούντας, Μασούντ και Μπεν είναι οι 11 του Πανιωνίου σε ένα «κλασικό» 4-2-3-1.

Ωρα 17:07  Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Τάσος Σοδηρόπουλος, η κορυφαία ελληνική σφυρίχτρα που έχει μπει και στην προεπιλογή για το Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία, δείχμα του πόσο σημαντικό κρίνεται το ματς και από την ΚΕΔ.

Ωρα 17:11  Σε λίγο αναμένουμε την επίσημη είσοδο των δυο ομάδων στο γήπεδο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει έρθει μαζικά το τελευταίο 20λεπτο αρκετός κόσμος, ίσως και 5.000 άτομα να είναι αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ωρα 17:14  Η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει μάλιστα ανοίξει και μαθητική κερκίδα με δωρεάν είσοδο για παιδιά ως 15 ετών αλλά και γυναίκες.

Ωρα 17:15  Τώρα η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων και πάμε για την έναρξη.

1′ Εναρξη της αναμέτρησης

4′ Στα πρώτα λεπτά φαίνεται ότι αριστερό μπακ για την Ξάνθη παίζει ο Μπαξεβανίδης, δεξί ο Φλίσκας και ο Λουσέρο στον άξονα στη θέση «8».

5′ Περισσότερο ορεξάτος ο Πανιώνιος. Πρώτη υποψία ευκαιρίας με κάθετη του Μασούντ για τον Μπεν, αλλά ήταν δυνατή και ο Ζίβκοβιτς εύκολα καθάρισε.

11′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο, η κορυφαία φάση του ματς μέχρι στιγμής. Τετ α τετ του Μπεν απέναντι στον Ζίβκοβιτς μετά από κάθετη του Μασούντ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είπε όχι στο πλασέ του φορ του Πανιωνίου και  έδιωξε σε κόρνερ.

19′ Κίτρινη στον Ντε Λούκας για φάουλ στον Φούντα. Κίτρινη όμως και στον Φούντα για την οργισμένη αντίδρασή του.

22′ Γκολ ο Πανιώνιος. Σκόρερ ο Κόρμπος. Έκανε εξαιρετική κίνηση, «άδειασε» τρεις παίκτες της Ξάνθης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς. Εξαιτετική ενέργεια και προσωπική σφραγίδα στο γκολ από τον αρχηγό του Πανιωνίου. Πανιώνιος – Ξάνθη 1-0

28′  Νέα ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Σουτ του ταξιάρχη Φούντα αλλά σε καλή θέση ο Ζίφκοβιτς, κάνει εξαιρετική επέμβαση.

35′  Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η ΑΕΚ συνέτριψε με 6-0 την Βέροια και έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς τους δυο αντιπάλους, όπως και τον Παναθηναϊκό που έμεινε ισόπαλος χθες στα Γιάννενα αλλά και τον ΠΑΟΚ που παίζει αυτήν την ώρα με τον Αστέρα Τρίπολης.

37′ Ωραία ενέργεια του Μασούντ, που «έστρωσε» στον Φούντα το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

38′ Πρώτη απειλητική προσπάθεια για την Ξάνθη αλλά η κεφαλιά του Ράνου πέρασε άουτ.

43′ Αποβολή για τον Ντε Λούκας. Ο μέσος της Ξάνθης ανέτρεψε τον Τασουλή και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μένει με δέκα παίκτης η Ξάνθη για το υπόλοιπο του αγώνα και πάντα είναι πίσω στο σκορ.

45+1′  Τέλος ημιχρόνου. Χωρίς πολλές καθυστερήσεις από τον Σιδηρόπουλο, δείχνει να αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Αποτέλεσμα πρώτου 45λέπτου: Πανιώνιος – ΑΟ Ξάνθη 1-0

Ώρα 18.06  Στο άλλο ματς που διεξάγεται αυτήν την ώρα έχουμε στο ημίχρονο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-1. Θυμίζουμε ότι την άλλη εβδομάδα η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, δις μάλιστα, αφού την Πέμπτη έχουμε και το ματς του Κυπέλλου.

Ωρα 18:09  Την live μετάδοση της αναμέτρησης θυμίζουμε με την ευκαιρία της ανάπαυλας ότι προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18.13 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18.17 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή για την Ξάνθη. O Μεχία στο ντεμπούτο του με την φανέλα της θρακιώτης ομάδας στην θέση του Ράνου.

50′  Ο μέσος από την Ονδούρα, πρώην παίκτης του Πανθρακικού, πέρασε στον άξονα και ο Βασιλακάκης είναι πλέον στην κορυφή της επίθεσης της Ξάνθης.

51′  Κίτρινη κάρτα στον Λουσέρο.

53′  Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Φούντας παραχωρεί τη θέση του στον Μαχμούτοβιτς. Πλέον ο Μπεν περνά στα άκρα και ο Βόσνιος φορ στην κορυφή της επίθεσης.

54′  Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μαχμούτοβιτς έστρωσε στον Κόρμπο εκείνος πήγε με πλασέ να νικήσει τον Ζίβκοβιτς αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

57′ Υποψία ευκαιρίας για τον Πανιώνιο. Ο Μπεν έκανε ωραία σέντρα, η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή του Ζίβκοβιτς αλλά ο Μασούρας δεν κατάφερε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα.

58′  Κίτρινη κάρτα στον Κόρμπο. Ο αρχηγός του Πανιώνιου γλίστρησε και έκανε έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Καρασαλίδη βλέποντας δικαιολογημένα την παρατήρηση.

63′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα Χαμζά Γιουνές, για τον οποίο απέρριψε και δυο δυνατές προτάσεις ο Πανόπουλος όποως αποκαλύφθηκε χθες, περνά στην θέση του Λάζιτς.

65′ Πέναλτι για τον Πανιώνιο. Ο Μασούντ «άδειασε» τον Καρασαλίδη, που τον ανέτρεψε αλλά το μαρκάρισμα φαίνεται πως έγινε εκτός περιοχής. Έπρεπε να δοθεί φάουλ και όχι πέναλτι. Κίτρινη στον Καρασαλίδη.

66′  Γκολ για τον Πανιώνιο. Ο Μπεν ευστοχεί από την άσπρη βούλα και δίνει ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του που παίζει και με παίκτη περισσότερο, μετά την αποβολή του Ντε Λούκας. Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Πανιώνιος – Ξάνθη 2-0

70′ Φανταστική ατομική ενέργεια από τον Μπεν άδειασε δύο παίκτες βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο Καρασαλίδης με εντυπωσιακό τάκλιν έδωσε την ομάδα του.

73′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα περνά στον αγωνιστικό χώρο, ο Πιζέλι αντί του Λουσέρο.

77′  Στο μεταξύ στο άλλο παιχνίδι που διεξάγεται αυτήν την ώρα ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει γκολ και πλέον προηγείται με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης.

79′  Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Λάμπου περνά στην θέση του Μασούρα.

80′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Κοντικό πλασέ του Κόρμπου, ο Ζίβκοβιτς άπλωσε το αριστερό του χέρι και μπλόκαρε.

83′  Ο Αστέρας Τρίπολης ισοφαρίζει τον ΠΑΟΚ και δίνει άλλο ενδιαφέρον στην μάχη της Ευρώπης.

86′ Δοκάρι για την Ξάνθη! Μακρινό σουτ από τον Πιζέλι, ο Γιαννιώτης αποκρούει με το αριστερό χέρι στη συνέχεια η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και περνά κόρνερ.

88′  Στο μεταξύ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κάνει το 3-2 σε ένα ματς από τα πιο συγκλονιστικά της χρονιάς…

89′  Τρίτη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μασούντ παραχωρεί μέσα σε αποθέωση από τους πέεντε χιλιάδες οπαδούς του Πανιωνίου τη θέση του στον Σαββίδη.

90′ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις, καθώς πιο πριν είχαμε και μια δίλεπτη διακοπή λόγω τραυματισμού του γκολκίπερ του Πανιωνίου.

90+1′ Μεγάλη ευκαιρία του Μαχμούτοβιτς, που έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα, όμως ο Βόσνιος φορ από την μικρή περιοχή της Ξάνθης δεν πήρε καλά την κεφαλιά και δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0.

90+3′ Νέα ευκαιρία για τον Πανιώνιο.  Ο Λάμπρου άνοιξε στον Τασουλή εκείνος γύρισε προς τον Μαχμούτοβιτς, αλλά ο Καρασαλίδης πρόλαβε να παραχωρήσει κόρνερ.

90+4′ Ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε το σουτ του Μαχμούτοβιτς. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο και λογικά θα έχουμε λήξη με το βολέ.

90+5′  Τέλος του αγώνα. Ο Πανιώνιος κερδίζει την Ξάνθη την ώρα που κερδίζει και ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον η Ξάνθη είναι στην 4η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ που φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική και τρεις μπροστά από την ΑΕΚ έχει πλέον πλησιάσει επικίνδυνα. Τελικό αποτέλεσμα: Πανιώνιος – Ξάνθη 2-0