Volley League: Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη τα παιχνίδια Εθνικός-Ολυμπιακός και Φοίνικας-Ορεστιάδα

 

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα παιχνίδια Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου – ΑΟ Ορεστιάδας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η Nova επέλεξε ως τηλεοπτικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής το παιχνίδι Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Δυστυχώς με βάση την φετινή συμφωνία, μόνο ένα ματς μεταδίδεται κάθε αγωνιστική, αφού η Nova δεν ενδιαφέρθηκε για δεύτερο εφόσον δεν βελτιωθεί το προϊόν του πρωταθλήματος βόλεϊ και έτσι θα το κάνει επιλεκτικά μόνο προς το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ωστόσο γίνονταν προσπάθειες να κριθεί και το Εθνικός – Ολυμπιακός τηλεοπτικό, ώστε να υπάρξει τουλάχιστον μια ακόμα μετάδοση από την Αλεξανδρούπολη με ό,τι αυτό θα σημαίνει ως διαφημιστική προβολή για την ομάδα του Έβρου και τους χορηγούς του. Άλλωστε η φετινή απόφαση της Nova να μεταδίδει μόνο ένα παιχνίδι ανά αγωνιστική κυρίως πλήττει τις ομάδες σε αυτό το κομμάτι.

Αντιστοίχως, ίδια τύχη είχε ως προς την τηλεοπτική του προβολή και το Φοίνικας Σύρου – ΑΟ Ορεστιάδας. Έτσι και αλλιώς το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Β. Έβρου δεν προδιαθέτει για αναμέτρηση ντέρμπι. Έτσι η Nova απεφάνθη  ως τηλεοπτικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής να καλυφθεί το δευτεριάτικο της Βόχας και απλά υπήρχε ένα ανοιχτό παραθυράκι τελευταία στιγμή να αποφασιστεί και ένα δεύτερο, από τα ματς του Σαββάτου, κάτι που ωστόσο δεν θα συμβεί.