Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην ισοπαλία που απέσπασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στους Αμπελόκηπους

Ενα τέρμα του Πελτέκη στις καθυστερήσεις, που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Γ. Σαργιαννίδη που εκτελεί χρέη τεχνικού μετά την αποχώρηση του Σάββα Καρυπίδη, ήταν αυτό που χάρισε έναν βαθμό γοήτρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μέσα στους Αμπελόκηπους.

Στην αναμέτρηση με τον τοπικό Ηρακλή για την 30η αγωνιστική, ήταν οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν από το ξεκίνημα του αγώνα και είχαν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά λογάριαζαν χωρίς τους Εβρίτες που μτά από αυτό το αποτέλεσμα, τους πήραν μαζί τους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το γκολ για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων σημείωσε στο 7’ μετά από κάθετη πάσα του Κραγιόπουλου ο Σάρρος με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρο και στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ο Εθνικός συνέχισε να ακολουθεί αμυντική τακτική και τελικά δικαιώθηκε.

Κράτησε στοπ εύθραυστο 1-0 το σκορ και  στις καθυστερήσεις (90+2’) οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πελτέκη που είχε μπει στο 67ο λεπτό σαν αλλαγή στη θέση του Τορομανίδη. Διαιτήτευσαν οι Μαυρίδης, Δέλλιος, Μίσκος (Πέλλας). H φωτο είναι από το dramagoal.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Ζιάκκας, Καραπέτρος, Παπαδόπουλος (46’ Σαμανίδης), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Ντουτσαρίδης, Μαυρίδης, Σάρρος (70’ Τσεκερίδης), Κραγιόπουλος, Σαπιασβίλι, Βόσδου (75’ Χαψάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Σαργιαννίδης): Καλαϊτζίδης, Γκαϊτατζής, Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Αμπραχαμιάν, Τορομανίδης (67’ Πελτέκης), Κριεζής (60’ Κυριζάκης), Γωνιάδης, Θεοδωράκης, Τσαμουρλίδης.