Πρωταθλητές στην ΕΠΣ Κέρκυρας σηκώνοντας την κούπα το Εβρίτικο δίδυμο των Λυμπόπουλου και Κυριζάκη! (+photo)

 

Την κουπα του πρωταθλητή με τον Κρόνο Αργυράδων στην Α’ ΕΠΣ Κερκυρας σήκωσαν οι Εβρίτες Κυριάκος Λυμπόπουλος και ο Γιώργο Κυριζάκης και του χρόνου θα αγωνλιζονται στην Γ’ Εθνική .

Πέρυσι οι δυο τους που είναι μακρινά ξαδερφια ήταν συμπαικτες  στην Αναγέννηση Περιβολίου και από το καλοκαίρι δυο δυο σαν τους Χιώτες αν και … Εβρίτες συνέχισαν στην ίδια ομάδα, αν και ο Λυμπο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειψε για καποιο διαστημα στην Κω. Αυτο ήταν το 2ο πρωταθλημα για τον Λυμπόπουλο στην ΕΠΣ Κέρκυρα και παλι με το Κρονο, στα 9 του χρόνια στην ΕΠΣ Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός Λυμπόπουλος και … αρρωστο Παοκτσακι, εχει αγωνιστει συνολικα 5 χρόνια στον Κρόνο Αργυράδων σε δυο διαφορετικές περιόδους, 2 χρόνια στον ΑΟ Καβου, 2 χρόνια στην Αναγέννηση Περιβολίου, ενώ στον Έβρο φόρεσε τις φανέλες των ακαδημιών της ΠΑΕ Θράκης, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Καππαδοκίας και του Ποντιακού.

Από την άλλη ο 24χρονος πρωην πλάγιος επιθετικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολη και της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Κυριζάκης, όπως πέρυσι με την Αναγέννηση Περιβολίου ως δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος σαρωσε και φετος με τον Κρονο βοηθώντας τον να κατακτήσει ανετα το πρωταθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας.