Volley League: Παραπλανητική η αφίσα του αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό

 

Παραπλανητική αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η αφίσα που κυκλοφόρησε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ενόψει του αγώνα του Εθνικού με τον Ολυμπιακό στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην αφίσα, αναφέρεται η ΕΡΤ2 που ωστόσο δεν θα μεταδώσει τηλεοπτικά το παιχνίδι, όπως μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να παραπλανηθεί αν μείνει στην αφίσα.

Υπάρχει τηλεοπτικό παιχνίδι το Σάββατο την ίδια ώρα, αλλά επελέγη αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή Χαλκίδας και την Κηφισιά. Υπάρχει τηλεοπτικό ματς και την Κυριακή έστω και στο web (Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίoυ) αλλά και την Δευτέρα (Εθνικός Πειραιά – Παμβοχαϊκός).

Αυτό που σίγουρα για ακόμα μια φορά δεν είναι τηλεοπτικό είναι το παιχνίδι που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη, ίσως το τελευταίο εμπορικό που φιλοξενείται στο Παρασκευόπουλος αφού ήδη ο Εθνικός έχει υποδεχθεί και τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Κατά τα άλλα, το άλλο παραπλανητικό είναι η ώρα, αλλά αυτό δεν ήταν γνωστό όταν τυπώθηκε η αφίσα. Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή το παιχνίδι θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, στις 17:00 και όχι στις 17:30 που αναγράφεται.