«Δεν έχει ταρτάν το Διδυμότειχο που έβγαλε έναν Γκατσιούδη και έχει η Ορεστιάδα χωρίς ούτε έναν αθλητή στίβου»

 

Δεν ήταν το κολυμβητήριο το μόνο αίτημα του Δήμου Διδυμοτείχου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τέτοια μέρα πριν από ακριβώς μία εβδομάδα.

Στην συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης παρουσία των αντιδημάρχων Τοπαλούδη, Κελεσίδη, Σλαβούδη αλλά και των βουλευτών του νομού Νατάσσας Γκαρά και Δημήτρη Ρίζου, τονίστηκαν πιο πριν τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο αλλά και το Κλειστό Γυμναστήριο.

Παρά τον λίγο χρόνο που είχε στην διάθεσή του, ο υφυπουργός όπως έγραψε το ThrakiSportS επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου όπου και ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και τα μέτρα βελτίωσης, προκειμένου να μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό η Α.Ε. Διδυμοτείχου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο προφανώς χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις, όπως γίνεται αντιληπτό από την ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης που ήταν φιλοξενούμενος σε αυτό δυο μέρες μετά.

Ο κ. Πατσουρίδης (στην φωτογραφία εικονίζεται από την παρουσία του στην αναμέτρηση ΑΕΔ-Ορφέας) ζήτησε να ξεκαθαρίσει το… μπερδεμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς και να περιέλθει το Στάδιο στο Δήμο ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί χωρίς προβλήματα τις απαραίτητες εργασίες, γεγονός που ίσως δικαιολογεί τις εργασίες που δεν έγιναν. Το ίδιο πρόβλημα ανέφερε ότι υπάρχει και με το Κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Γκατσιούδης», όπου επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Στην συνάντηση που έγινε ακολούθως σε καφέ απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο, πέρα από τη δημιουργία κολυμβητηρίου, ένα άλλο θέμα που τέθηκε ήταν η τοποθέτηση ταρτάν στο στάδιο της πόλης, για το οποίο υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ΣΕΓΑΣ και μάλιστα το έχει τρίτο στη σειρά μετά τις ανακατασκευές σε Καυταντζόγλειο και Τρίκαλα.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τοπαλούδης φέρεται να είπε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του evros-news: «Δεν είναι δυνατόν το Διδυμότειχο που έβγαλε έναν Γκατσιούδη να μην έχει ταρτάν και να έχει τοποθετηθεί απ΄την προηγούμενη κυβέρνηση ταρτάν στην Ορεστιάδα, όταν δεν είχε ούτε έναν αθλητή στίβου».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην συνάντηση του υφυπουργού με τους τοπικούς παράγοντες του Διδυμοτείχου ήταν παρών και ο ίδιος ο Κώστας Γκατσιούδης, καθώς προσκλήθηκε από την δημοτική αρχή να παραβρεθεί. Άλλωστε είναι το πιο μεγάλο όνομα που έχει βγάλει ο αθλητισμός της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα που έχει βγάλει συνολικά ο αθλητισμός της Θράκης σε όλα τα σπορ.