ΕΠΣ Έβρου: Μένει χωρίς ομάδα τη νέα σεζόν η «ποδοσφαιρομάνα» του Τυχερού

 

Το Τυχερό Έβρου είναι μια περιοχή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ποδοσφαιρομάνα. Από εκεί κατάγεται ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών Μανώλης Σιώπης και φυσικά ο αδερφός του Δημήτρης που διαπρέπει επίσης στα εθνικά πρωταθλήματα, όπως και ο κολλητός τους Γιώργος Λίτσκας. Κι όμως; Αυτή η ποδοσφαιρομάνα μένει χωρίς ομάδα ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν.

Ο ιστορικός ΑΟ Τυχερού ανέστειλε τη λειτουργία της πρώτης ομάδας, συνεχίζοντας την λειτουργία μόνο της ακαδημίας με τους παίκτες της ομάδας που είχε στο ρόστερ να μετακινηθούν σε άλλες ομάδες, κυρίως στον ΑΣ Πέπλου.

Ωστόσο και η Δόξα Τυχερού που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι ότι θα λειτουργήσει τη νέα σεζόν, αποτελώντας το αντίπαλον δέος στο χωριό και έχοντας συνεργασία με το δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που πιθανότατα περισσότερο οργανωμένη την επόμενη χρονιά.

Έτσι μια περιοχή που έχει βγάλει κορυφαίους ποδοσφαιριστές και μάλιστα στην σημερινή εποχή και όχι μόνο στο παρελθόν, μένει χωρίς ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα, προκαλώντας έντονο προβληματισμό σε όλους τους πραγματικούς φίλους του ποδοσφαίρου.