ΕΠΣ Έβρου: Ξεκινά προετοιμασία η Νίψα με τους αρχηγούς “Μπάτμαν” και “Μαρμα” στις τάξεις της

Μετά το δίδυμο των πρωταθλητών της αστυνομίας Γυλού και Γκουντενούδη, αλλά και αυτές των Αντωνιάδη, Μπινόπουλου, αλλά και του αρχηγού και αρχισκόρερ Λαμπάκου, στην νεοφώτιστη ομάδα της Νίψας θα συνεχίσουν για τέταρτη σερί σεζόν και οι επίσης αρχηγοί Χρήστος Μπατμανίδης και Γιάννης Μαρμαρίδης.
Ο 34χρονος στόπερ Μπατμανίδης ή “Μπάτμαν” ξεκίνησε από την Νίψα συνέχισε ένα χρόνο στον Ποντιακό, δυο χρόνια στο Αλεξ, ακολούθησε μια χρονιά η Θράκη Φερών και επέστρεψε πριν 3 χρόνια στην αγαπημένο του χωρίο την Νίψα.
Ο δευτερος αρχηγός της ομάδας ο 24 χρονος Μαρμαρίδης ξεκίνησε και αυτός από την Νίψα, ακολούθησε ο Εθνικο Αλεξανδρουπολης, ο Ατρόμητος Αβαντα και όπως και ο “μπάτμαν” επέστρεψε προ τριετίας στην ΠΑΕ Νιψα.
Έτσι το τεχνικό δίδυμο των Αλεξόπουλου και Αποστολίδη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα έχει στις τάξεις της το βασικό κορμό της πρωταθλήτριας του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εβρου αλλά και τις 3 νέες μεταγραφές των Αντωνιάδη, Παπανικολάου και Θώδη με στόχο μια καλή πορεία στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του Έβρου.