Ισόπαλο το πρώτο φιλικό της σεζόν για την Κ20 του ΑΟΞ και τον Ορφέα Ξάνθης

 

Με αρκετές φάσεις, δύο γκολ και τρεις διακοπές λόγω της… ζέστης ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Ορφέα Ξάνθης και την Κ20 του ΑΟΞ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1 και τους προπονητές να δοκιμάζουν παίκτες και συστήματα.

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις και για τον Ορφέα Ξάνθης, αλλά και για την ομάδα Νέων του ΑΟΞ, αφού προσέφεραν θέαμα με αρκετές φάσεις, αλλά και ένα δοκάρι για την ομάδα του Ορφέα με τον Βασίλη Λαζαρίδη.

Οπως αναφέρει η Ξάνθη Σπορτ, από όπου και η φωτογραφία, οι τυπικά γηπεδούχοι παίκτες της Ξάνθης πήραν το προβάδισμα στο σκορ με ένα γκολ του Οκάν Σουλεϊμάν, με τον Ορφέα να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία και για ένα ακόμα γκολ όταν η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ζουρνατζίδη, μετά από ένα σουτ του Βασίλη Λαζαρίδη.

Κ20 ΞΑΝΘΗΣ: Ζουρνατζίδης, Χασάν Ογλού, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Τενεκές, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης, (υπό δοκιμή παίκτης), Δημητρίου, Σουλεϊμάν, Χαντζής.  Έπαιξαν και οι: Ιωάννου, Πεταλωτής, Χατζής, Αγγελόπουλος, υπό δοκιμή παίκτης, Θεοφυλάκης, Χατζηχρήστου, Ακριτίδης, Καλογιάννης, Δουλγέρης, Γκίκας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Βασίλης Καραγκιόζης, Γιώργος Κατρανίτσας, Βασίλης Μαλαδένης, Ηλίας Μακράκης, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Βασίλης Λαζαρίδης, Θόδωρος Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ, Γιάννης Καραγκιόζης, Μουμίν Ογλού Τουγιάλ. Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Πιλέ, Μεκερά, Καλλίδης, Γιαννακόπουλος, Κουτσογιάννης, Χατζήπαπας, Τζαμπάζ, Ταϊφούρ, Αϊκιούτ, Ζικολάρι, Εκίζ.